NextLevel Switzerland

Next Level Switzerland is een beauty salon uit Zürich in Zwitserland. Next Level maakt gebruik van narrowcasting en is een exclusieve salon met diverse behandelingen. De salon zoekt constant naar internationale trends, nieuwe stylen, verbluffende kleuren, en fashion. Next Level creërt wat bij jou past, je natuurlijke schoonheid versterkt, je uniek maakt en een glimlach geeft op je gezicht. Zo is hun missie: “Next Level returning clients are happy clients, that’s all it takes”.

NextLevel Switzerland

Why?

Deze nieuwe exclusieve hair & beauty salon heeft een unieke website nodig waarin het gevoel van een exclusieve salon overgebracht wordt op de websitebezoeker.

How?

Baas & Baas lanceerde een nieuwe unieke website voor Next Level Switzerland. We willen de websitebezoeker het luxe gevoel overbrengen en de laatste trends laten zien. Naast webdevelopment verzorgden wij ook de SEA campagne op Google Ads voor Next Level. Zo is de naamsbekendheid vergroot, de juiste doelgroep bereikt en heeft Next Level zich in Zwitserland op de kaart gezet. Dit doel is met succes uitgevoerd en de klant is zeer tevreden met de look van de website.

What?

  • WordPress webdevelopment
  • SEO optimalisatie
  • SEA campagne op Google Ads

Bekijk het resultaat op nextlevelswitzerland.ch

WordPress webdevelopment
SEA campagne op Google Ads
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

The OCP Charity Foundation

Webdesign

WordPress webdevelopment

Van Maar Advies

142% stijging in websitebezoekers

4.88% toename in conversie

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin