NextLevel Switzerland

Next Level Switzerland is een beauty salon uit Zürich in Zwitserland. Next Level maakt gebruik van narrowcasting en is een exclusieve salon met diverse behandelingen. De salon zoekt constant naar internationale trends, nieuwe stylen, verbluffende kleuren, en fashion. Next Level creërt wat bij jou past, je natuurlijke schoonheid versterkt, je uniek maakt en een glimlach geeft op je gezicht. Zo is hun missie: “Next Level returning clients are happy clients, that’s all it takes”.

NextLevel Switzerland

Why?

Deze nieuwe exclusieve hair & beauty salon heeft een unieke website nodig waarin het gevoel van een exclusieve salon overgebracht wordt op de websitebezoeker.

How?

Baas & Baas lanceerde een nieuwe unieke website voor Next Level Switzerland. We willen de websitebezoeker het luxe gevoel overbrengen en de laatste trends laten zien. Naast webdevelopment verzorgden wij ook de SEA campagne op Google Ads voor Next Level. Zo is de naamsbekendheid vergroot, de juiste doelgroep bereikt en heeft Next Level zich in Zwitserland op de kaart gezet. Dit doel is met succes uitgevoerd en de klant is zeer tevreden met de look van de website.

What?

  • WordPress webdevelopment
  • SEO optimalisatie
  • SEA campagne op Google Ads

Bekijk het resultaat op nextlevelswitzerland.ch

WordPress webdevelopment
SEA campagne op Google Ads
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Beste Vegan Producten

Nieuwe en frisse website

Potentiële doelgroep beter bereiken

Mogambo

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie