Wat zegt Google Autofill over Nederlanders?

Door:

-

25/5/2015

Google-autofill-Wat-zegt-google-autofill-over-nederlanders

Wat zegt Google Autofill over Nederlanders?

Iedereen speelt wel eens met Google Autofill. Nee niet? Dan gebruik je het op zijn minst wel een keer per week. Google Autofill is de automatische aanvulling op de door jou ingevoerde zoektermen.

Wij zijn echter benieuwd wat we allemaal over Nederlanders te weten kunnen komen door middel van Google. Kortom wat zegt Google Autofill ons over Nederlanders?

We beginnen met de vragen over Nederlanders die je in ieder land wel tegenkomt. Uiteraard vraagt Google Autofill zich af waarom Nederlanders zo lang zijn?

The huffingtonpost geeft daar een antwoord op.De Nederlandse Google Auto Fill beledigt ons een beetje: Waarom zijn Nederlanders zo onbeschoft en lelijk?

Dat vraag ik me nou ook altijd af...

Google Frankrijk

ehh.. iets met chocoladeletters? Gekke Fransen. Stokbrood... Toch vinden ze ons wel heel aardig en nog knap ook!

Google Australië

Weer iets raars... Australiërs vinden ons gek en ze vinden onze toiletten raar? Deze Blog beschrijft wat er allemaal wel niet mis is met onze toiletten. Zo leer je nog eens wat van Google Autofill.

Google Japan

Nederlanders zijn blijkbaar heel knap. Niet alleen volgens de Nederlandse Google, maar ook volgens de Japanse Google. Het blijkt ook dat wij steile trappen hebben? Dat is ook nieuw voor ons. Waarom onze trappen zo gemaakt zijn vind je uiteraard op wikipedia.

Google Engeland

Waarom dragen wij eigenlijk van die houten schoenen? Ja hallo alsof we dat nog steeds doen, anyway het antwoord vind je hier: waarom Nederlanders klompen dragen. Ook klinken wij blijkbaar Amerikaans en beginnen onze namen met 'van'.

Google Denemarken

Volgens de Denen zijn onze ovens ook heel erg duur...Misschien heeft het iets te maken met de hoogovens?

Google Filipijnen

Even iets meer exotisch. De Filipijnen, wat willen zij weten over ons; Nederlanders?

Waarom wij van oranges houden? Logisch. Maar waarom onze rechters, samen met die van de UK, buitenlandse wetten citeren? uhh.. even googlen. Er is hier een wetenschappelijk onderzoek naar gedaan, laten we daar dan maar mee afsluiten.

Over de auteur:
LinkedIn icon
Wil jij een online baas worden? Wij maken van jouw website graag een baas op het internet.

Wij bieden alle websites een gratis quick scan aan.
Gratis quick scan!
Online Baas worden?

Laat je e-mail achter voor de maandelijkse baasbrief!

Bedankt voor je bericht!
Er is iets misgegaan met het versturen.
Categorieën
Recente berichten
Deel dit bericht

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin