Google Feud

Door:

-

5/4/2020

Google Feud - Raad de Google Autofill

Eerder schreven wij een artikel over wat ''Wat zegt Google Autofill over Nederlanders?'' Google Autofill is de automatische aanvulling op de door jou ingevoerde zoektermen. Toen waren we benieuwd naar de mening over Nederlanders in andere landen. Nu hebben we echter een heel leuk spelletje ontdekt, waarbij je nu echt kunt spelen met de Google Autofill.

Google Feud

Google Feud is een eenvoudig, maar toch een heel leuk browser spelletje. Hoe werkt het precies? Ten eerste ga je naar www.googlefeud.com en dan kies je een categorie. Je kunt kiezen uit culture, people, names of questions. De rest spreekt voor zich. Wij kozen voor culture en kregen een vraag over country music. Vervolgens ga je raden wat voor woorden Google Autofill na de vraag zou zetten en waar mensen dus op zoeken.

Google-Feud-baas-en-baas

Nou wat is country music?

Dead? Alive? Nice?

Zie hier de resultaten. Country Music blijkt toch iets meer gewaardeerd dan verwacht. Toch kom je vaak de meest onzinnige dingen tegen in de Google Autofill. The new hair metal? Door middel van Google Feud kom je er achter.

Google-Autofill-Feud

Na drie keer fout raden ben je af! Google Feud geeft de tien meest gezochte antwoorden op het desbetreffende onderwerp of vraag. Bovendien houd Google Feud onderin je score bij. Zodoende is het een leuk spelletje om even je gedachten te verzetten. Bovendien kan het leerzame en leuke resultaten opleveren.

Check it out https://www.googlefeud.com

Over de auteur:
LinkedIn icon
Wil jij een online baas worden? Wij maken van jouw website graag een baas op het internet.

Wij bieden alle websites een gratis quick scan aan.
Gratis quick scan!
Online Baas worden?

Laat je e-mail achter voor de maandelijkse baasbrief!

Bedankt voor je bericht!
Er is iets misgegaan met het versturen.
Categorieën
Recente berichten
Deel dit bericht

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin