Vier marketing TEDx Talks die je niet mag missen

Door:

Sander

-

9/9/2019

Persoon in publiek met hand in de lucht

TEDx inspireert de wereld al 35 jaar lang met interessante talks op evenementen, die je op je gemakje online terug kunt kijken. Er zijn zó veel categorieën en talks, het kan overweldigend zijn. Om je een einde op weg te helpen, is hier een overzicht van de favo marketing talks van vier marketeers bij Baas & Baas.

Angelique, marketeer bij Baas & Baas

Angelique

Rachel David: How Influencers Have Transformed Modern Marketing

"Binnen bedrijven is er steeds vaker een grote verschuiving van traditionele naar influencer marketing. In deze talk legt Rachel David goed uit wat influencer marketing inhoudt. Ook geeft ze relevante voorbeelden.”


Ninarosa, marketeer bij Baas & Baas

Ninarosa

Seth Godin: How to get your ideas spread

“Sowieso vind ik hem een briljante marketeer en dit is een van mijn favoriete talks van hem. Het fijne eraan is dat dit concept eigenlijk voor elk bedrijf werkt, of je nu een product maakt of een service levert. Met vele voorbeelden en een grapje hier en daar is de talk makkelijk te volgen en erg inspirerend.”


Sander Baas, eigenaar van Baas & Baas

Sander

Simon Sinek: How great leaders inspire

“Dit was een van de eerste TEDx Talks die ik bekeek en het greep me meteen. De talk gaat over dat je laat zien waarom je iets doet. Het is zo een simpel concept dat iedereen er overheen kijkt. Wij passen het zelf regelmatig toe bij cases.”Irena

Kristi Rogers: Where are our digital ads really going?

“Ik vind het interessant om te zien dat er zo veel kennis beschikbaar is, maar dat je nog steeds zo veel ads te zien krijgt die niet relevant voor je zijn. De perfectie manieren van adverteren is er nog niet; relevantie is momenteel het belangrijkste. De digitale wereld heeft namelijk steeds meer behoefte aan kwantitatieve data experts. Dat Kristi ze heel duidelijk uit in deze talk.”En wat is jouw favo TEDx talk? Laat het ons weten, dan gaan we ‘m met z’n allen op kantoor bekijken tijdens de VriMiBo.


Ook een online Baas worden? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Sander Baas
Over de auteur:
Sander
LinkedIn icon

Sander is dé eindbaas bij Baas & Baas. Als ondernemer en online marketeer zoekt hij altijd naar de best mogelijke oplossingen. Daarnaast reist hij graag de wereld rond voor inspiratie en fijne werkplekken. Zijn expertise ligt op het gebied van advertising, webdevelopment, SEO en contentmarketing. Direct in contact komen met Sander? Stuur een mailtje naar info@baasenbaas.nl.


Wil jij een online baas worden? Wij maken van jouw website graag een baas op het internet.

Wij bieden alle websites een gratis quick scan aan.
Gratis quick scan!
Online Baas worden?

Laat je e-mail achter.

Bedankt voor je bericht!
Er is iets misgegaan met het versturen.
Categorieën
Recente berichten
Deel dit bericht