Vier marketing TEDx Talks die je niet mag missen

Door:

Sander

-

9/9/2019

Persoon in publiek met hand in de lucht

TEDx inspireert de wereld al 35 jaar lang met interessante talks op evenementen, die je op je gemakje online terug kunt kijken. Er zijn zó veel categorieën en talks, het kan overweldigend zijn. Om je een einde op weg te helpen, is hier een overzicht van de favo marketing talks van vier marketeers bij Baas & Baas.

Angelique, marketeer bij Baas & Baas

Angelique

Rachel David: How Influencers Have Transformed Modern Marketing

"Binnen bedrijven is er steeds vaker een grote verschuiving van traditionele naar influencer marketing. In deze talk legt Rachel David goed uit wat influencer marketing inhoudt. Ook geeft ze relevante voorbeelden.”


Ninarosa, marketeer bij Baas & Baas

Ninarosa

Seth Godin: How to get your ideas spread

“Sowieso vind ik hem een briljante marketeer en dit is een van mijn favoriete talks van hem. Het fijne eraan is dat dit concept eigenlijk voor elk bedrijf werkt, of je nu een product maakt of een service levert. Met vele voorbeelden en een grapje hier en daar is de talk makkelijk te volgen en erg inspirerend.”


Sander Baas, eigenaar van Baas & Baas

Sander

Simon Sinek: How great leaders inspire

“Dit was een van de eerste TEDx Talks die ik bekeek en het greep me meteen. De talk gaat over dat je laat zien waarom je iets doet. Het is zo een simpel concept dat iedereen er overheen kijkt. Wij passen het zelf regelmatig toe bij cases.”Irena

Kristi Rogers: Where are our digital ads really going?

“Ik vind het interessant om te zien dat er zo veel kennis beschikbaar is, maar dat je nog steeds zo veel ads te zien krijgt die niet relevant voor je zijn. De perfectie manieren van adverteren is er nog niet; relevantie is momenteel het belangrijkste. De digitale wereld heeft namelijk steeds meer behoefte aan kwantitatieve data experts. Dat Kristi ze heel duidelijk uit in deze talk.”En wat is jouw favo TEDx talk? Laat het ons weten, dan gaan we ‘m met z’n allen op kantoor bekijken tijdens de VriMiBo.


Ook een online Baas worden? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Sander Baas
Over de auteur:
Sander
LinkedIn icon

Sander is dé eindbaas bij Baas & Baas. Als ondernemer en online marketeer zoekt hij altijd naar de best mogelijke oplossingen. Daarnaast reist hij graag de wereld rond voor inspiratie en fijne werkplekken. Zijn expertise ligt op het gebied van advertising, webdevelopment, SEO en contentmarketing. Direct in contact komen met Sander? Stuur een mailtje naar info@baasenbaas.nl.


Wil jij een online baas worden? Wij maken van jouw website graag een baas op het internet.

Wij bieden alle websites een gratis quick scan aan.
Gratis quick scan!
Online Baas worden?

Laat je e-mail achter voor de maandelijkse baasbrief!

Bedankt voor je bericht!
Er is iets misgegaan met het versturen.
Categorieën
Recente berichten
Deel dit bericht

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin