Swan and the People

Swan and the people is opgericht door Zwaantje en is een holistisch concept. Zwaantje verkoopt zwangerschapsjurken die écht met je meegroeien tijdens je zwangerschap. De jurken met stretch zijn verkrijgbaar in zwart, donkergroen of donkerblauw. Bij Swan and the people komen duurzaamheid en de ontwikkeling van mooie kleding samen. Er is geen sprake van een regulier verdienmodel en alles gebeurt vanuit een holistische gedachte.

Swan and the People - Perfecte jurk voor zwangere vrouwen

Probleem 

Het concept van Zwaantje is inspirerend, maar er was nog niet heel veel bereik. Het probleem waar ze daardoor tegenaan liepen was het aantal verkopen, deze moesten omhoog. Ook waren de bestaande campagnes niet goed gestructureerd, er waren te veel campagnes waardoor er weinig overzicht was. 

Oplossing 

Om dit bereik te vergroten en op deze manier ook meer aankopen te genereren hebben wij Google Ads en Meta advertising ingezet. We hebben de campagnestructuur voor Swan and the people goed ingesteld door verschillende aspecten, zoals duurzaamheid, in ad sets te plaatsen. Op deze manier is het makkelijker om campagnes te optimaliseren. 

Resultaten

Wij zijn op dit moment pas 4 maanden bezig met het bijstaan van Swan and the People maar hebben al behoorlijk wat resultaten behaald. 

Door middel van de Meta en Google Ads zijn er 137 aankopen gegenereerd. 

35 maandelijkse aankopen via advertentiekanalen
Meta & Google Advertising
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin