Sollicitego

Sollicitego is het grootste trainingsbureau op het gebied van solliciteren. In samenspraak met gelijkgestemde professionals hebben zij trainingen ontwikkeld waarin persoonlijke groei centraal staat. 

sollicitego-logo

Probleem

Sollicitego wilde graag beter vindbaar worden in de zoekmachine van Google. Zij waren destijds nog relatief onbekend, waardoor men niet meteen op het internet zou zoeken naar de bedrijfsnaam. Zodoende hebben ze Baas & Baas ingeschakeld voor zoekmachine optimalisatie (SEO).

Oplossing

Baas & Baas heeft allereerst gekeken naar de website van Sollicitego, is in gesprek gegaan met de klant en gevraagd naar hun dienst en belangrijke informatie. Vervolgens is een keyword research uitgevoerd, waarbij de resultaten zijn voorgelegd aan Sollicitego. Na overleg zijn de keywords verwerkt in de website aan de hand van het schrijven van nieuwe website content. 

Resultaat

Niet verrassend, maar wel realiteit: de website is aanzienlijk in de zoekmachine van Google gestegen na het doen van SEO optimalisaties.

No items found.
Deel dit project

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Julien Dijkslag , Maart, 2023

Baas & Baas bedankt voor de goede service 🙌. Tot de volgende keer 💪🏼

Rogier van Kralingen , December, 2023

Geeft perspectief en uitstekende service, vooral in tijden waarin marketing overweldigend kan zijn.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Heleen Spruijt , Februari, 2020

We zijn superblij met het eindresultaat van onze webshop neeve.com en vinden de samenwerking met Baas & Baas erg goed. De lijnen zijn kort waardoor er snel én efficient geschakeld kan worden.

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin