Sollicitego

Sollicitego is het grootste trainingsbureau op het gebied van solliciteren. In samenspraak met gelijkgestemde professionals hebben zij trainingen ontwikkeld waarin persoonlijke groei centraal staat. 

sollicitego-logo

Probleem

Sollicitego wilde graag beter vindbaar worden in de zoekmachine van Google. Zij waren destijds nog relatief onbekend, waardoor men niet meteen op het internet zou zoeken naar de bedrijfsnaam. Zodoende hebben ze Baas & Baas ingeschakeld voor zoekmachine optimalisatie (SEO).

Oplossing

Baas & Baas heeft allereerst gekeken naar de website van Sollicitego, is in gesprek gegaan met de klant en gevraagd naar hun dienst en belangrijke informatie. Vervolgens is een keyword research uitgevoerd, waarbij de resultaten zijn voorgelegd aan Sollicitego. Na overleg zijn de keywords verwerkt in de website aan de hand van het schrijven van nieuwe website content. 

Resultaat

Niet verrassend, maar wel realiteit: de website is aanzienlijk in de zoekmachine van Google gestegen na het doen van SEO optimalisaties.

No items found.
Deel dit project

C2B

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

Staan Finance

SEO on-page analyse

Off-page promotie: linkbuilding, content

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin