Nic&Mic

Nic&Mic is een organisatie die zich inzet om duurzame bedrijven in Afrika te vertegenwoordigen en te promoten. Vernoemd naar de broers Nicholas en Michael, vond het bedrijf zijn start toen Nicholas in 2014 stage liep in Kenia. Hier was hij in aanraking gekomen met de organisatie Ocean Sole. Geïnspireerd door de missie van dit bedrijf en hun passie voor sociaal ondernemerschap besloten de broers Ocean Sole te helpen in hun groei. Via een succesvolle crowdfunding campagne werden de eerste stappen gezet en kwam Nic&Mic officieel tot leven. In de jaren hierna is Nic&Mic meerdere samenwerkingen aangegaan met mooie duurzame bedrijven die allemaal een ding met elkaar gemeen hebben: The Art of Upcycling!

Duurzame kunst door upcycling van Nic & Mic

Probleem 

Nic&Mic en de bedrijven die zij vertegenwoordigen beleefde een gestage groei, maar het bevorderen van de naamsbekendheid van al deze bedrijven kostte veel tijd en energie. Nic&Mic klopte daarom aan bij Baas & Baas, om hun merken en verhaal te promoten.

Oplossing 

Om Nic&Mic meer naamsbekendheid en als gevolg meer conversies te geven, hebben wij op de kanalen Facebook, Google, Microsoft en Pinterest geadverteerd. In deze campagnes stonden naast de kunstwerken ook de verhalen van Nic&Mic en de bedrijven Ocean Sole, ACT, Chako en Ashanti centraal. 

Resultaten

Baas & Baas werkt al een aantal jaar samen met Nic&Mic, deze samenwerking heeft voor een aantal hele mooie resultaten gezorgd. Zo was de CTR (click through rate) in 2023, 4.38%. Dit is een stuk hoger dan het gemiddelde van 2% volgens Google. Ook zijn er via de social campagnes in 2023 meer dan 130.000 weergaven gegenereerd.

Click-Through-Rate van 4.38%
35.000 weergaven per maand
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Jamon Bar Iberico

Facebook & Instagram advertenties

8.000 nieuwe personen bereikt

Actief 65+

Gemiddelde CTR 4,2%

Gemiddelde CPM €4,98

Henri Willig

135.000 personen bereikt

7700+ website bezoekers

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin