Probleem 

Nic&Mic en de bedrijven die zij vertegenwoordigen beleefde een gestage groei, maar het bevorderen van de naamsbekendheid van al deze bedrijven kostte veel tijd en energie. Nic&Mic klopte daarom aan bij Baas & Baas, om hun merken en verhaal te promoten.

Oplossing 

Om Nic&Mic meer naamsbekendheid en als gevolg meer conversies te geven, hebben wij op de kanalen Facebook, Google, Microsoft en Pinterest geadverteerd. In deze campagnes stonden naast de kunstwerken ook de verhalen van Nic&Mic en de bedrijven Ocean Sole, ACT, Chako en Ashanti centraal. 

Resultaten

Baas & Baas werkt al een aantal jaar samen met Nic&Mic, deze samenwerking heeft voor een aantal hele mooie resultaten gezorgd. Zo was de CTR (click through rate) in 2023, 4.38%. Dit is een stuk hoger dan het gemiddelde van 2% volgens Google. Ook zijn er via de social campagnes in 2023 meer dan 130.000 weergaven gegenereerd.

No items found.
Deel dit project

Wat onze klanten over ons zeggen

5.0 sterren op basis van 43 waarderingen.
Julien Dijkslag , Maart, 2023

Baas & Baas bedankt voor de goede service 🙌. Tot de volgende keer 💪🏼

Rogier van Kralingen , December, 2023

Geeft perspectief en uitstekende service, vooral in tijden waarin marketing overweldigend kan zijn.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Heleen Spruijt , Februari, 2020

We zijn superblij met het eindresultaat van onze webshop neeve.com en vinden de samenwerking met Baas & Baas erg goed. De lijnen zijn kort waardoor er snel én efficient geschakeld kan worden.

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
't Klooster Interieurmakers
VondelGym
PANCAKES Amsterdam
DGTL Health
Sup Sup Club
Regina Floral Feelings
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners