Nic&Mic

Nic&Mic is een organisatie die zich inzet om duurzame bedrijven in Afrika te vertegenwoordigen en te promoten. Vernoemd naar de broers Nicholas en Michael, vond het bedrijf zijn start toen Nicholas in 2014 stage liep in Kenia. Hier was hij in aanraking gekomen met de organisatie Ocean Sole. Geïnspireerd door de missie van dit bedrijf en hun passie voor sociaal ondernemerschap besloten de broers Ocean Sole te helpen in hun groei. Via een succesvolle crowdfunding campagne werden de eerste stappen gezet en kwam Nic&Mic officieel tot leven. In de jaren hierna is Nic&Mic meerdere samenwerkingen aangegaan met mooie duurzame bedrijven die allemaal een ding met elkaar gemeen hebben: The Art of Upcycling!

Duurzame kunst door upcycling van Nic & Mic

Probleem 

Nic&Mic en de bedrijven die zij vertegenwoordigen beleefde een gestage groei, maar het bevorderen van de naamsbekendheid van al deze bedrijven kostte veel tijd en energie. Nic&Mic klopte daarom aan bij Baas & Baas, om hun merken en verhaal te promoten.

Oplossing 

Om Nic&Mic meer naamsbekendheid en als gevolg meer conversies te geven, hebben wij op de kanalen Facebook, Google, Microsoft en Pinterest geadverteerd. In deze campagnes stonden naast de kunstwerken ook de verhalen van Nic&Mic en de bedrijven Ocean Sole, ACT, Chako en Ashanti centraal. 

Resultaten

Baas & Baas werkt al een aantal jaar samen met Nic&Mic, deze samenwerking heeft voor een aantal hele mooie resultaten gezorgd. Zo was de CTR (click through rate) in 2023, 4.38%. Dit is een stuk hoger dan het gemiddelde van 2% volgens Google. Ook zijn er via de social campagnes in 2023 meer dan 130.000 weergaven gegenereerd.

Click-Through-Rate van 4.38%
35.000 weergaven per maand
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Swan and the People

35 maandelijkse aankopen via advertentiekanalen

Meta & Google Advertising

VanLoman

Meer engagement

Meer naamsbekendheid opbouwen

The Friendly Host

2.36% hogere conversie

50.99% stijging in websitebezoekers

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.

Google reviews worden ingeladen, of vind ze hier.

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin