Deliverables
Facebook & Instagram advertenties
8.000 nieuwe personen bereikt
Diensten
No items found.

Probleem

In de horecabranche is het moeilijk om jezelf te onderscheiden van de concurrentie, je kunt namelijk maar zoveel anders doen dan jouw competitie. Als horecazaak moet je daarom het verschil maken via social media. Door een sterke merkidentiteit neer te zetten op social media creëer je als bedrijf meer naamsbekendheid onder je doelgroep en geef je hen ook meer vertrouwen in het merk. Wat uiteindelijk zal leiden tot meer leads en conversies en dat is precies waar Jamon bar Iberico naar op zoek was. Om dit probleem op te lossen riep Jamon bar Iberico de hulp in van Baas & Baas.

Oplossing 

Om meer leads en naamsbekendheid te generen zijn wij aan de slag gegaan met het managen van de social media van Jamon bar Iberico. Op de kanalen Facebook en Instagram plaatsen wij tweemaal per week relevante content zoals, foto’s van de stands, informatie over de producten, het verhaal achter het merk, evenementen in de foodhallen en meer. 

Resultaten

Via social media management hebben we in totaal bijna 8.000 nieuwe mensen bereikt en meer dan 28.000 weergaven gegenereerd. Zo hielpen we Jamon Bar Iberico met onze online marketingtechnieken een stap dichter bij digitale volwassenheid.

No items found.
Deel dit project

Wat onze klanten over ons zeggen

5.0 sterren op basis van 43 waarderingen.
Julien Dijkslag , Maart, 2023

Baas & Baas bedankt voor de goede service 🙌. Tot de volgende keer 💪🏼

Rogier van Kralingen , December, 2023

Geeft perspectief en uitstekende service, vooral in tijden waarin marketing overweldigend kan zijn.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Heleen Spruijt , Februari, 2020

We zijn superblij met het eindresultaat van onze webshop neeve.com en vinden de samenwerking met Baas & Baas erg goed. De lijnen zijn kort waardoor er snel én efficient geschakeld kan worden.

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
't Klooster Interieurmakers
VondelGym
PANCAKES Amsterdam
DGTL Health
Sup Sup Club
Regina Floral Feelings
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners