Jamon Bar Iberico

Jamon bar Iberico is een foodstand die te vinden is in de Foodhallen Amsterdam en in de Foodcourt van the Mall of the Netherlands. Ze specialiseren in Iberico ham en andere Spaanse delicatessen, van verse broodjes tot heerlijke tapasgerechten. Jamon Bar Iberico is ontstaan vanuit de passie van oprichter, Dominique Spijker, voor de 'Mercado de San-Miguel’. De grootste en populairste foodcourt van Madrid. Na een bezoek was hij namelijk overdonderd door de eindeloze hoeveelheid van fantastische foodstands, wat hem uiteindelijk inspireerde om het idee naar Nederland te halen.

Charcuterieplank van Jamon bar Iberico

Probleem

In de horecabranche is het moeilijk om jezelf te onderscheiden van de concurrentie, je kunt namelijk maar zoveel anders doen dan jouw competitie. Als horecazaak moet je daarom het verschil maken via social media. Door een sterke merkidentiteit neer te zetten op social media creëer je als bedrijf meer naamsbekendheid onder je doelgroep en geef je hen ook meer vertrouwen in het merk. Wat uiteindelijk zal leiden tot meer leads en conversies en dat is precies waar Jamon bar Iberico naar op zoek was. Om dit probleem op te lossen riep Jamon bar Iberico de hulp in van Baas & Baas.

Oplossing 

Om meer leads en naamsbekendheid te generen zijn wij aan de slag gegaan met het managen van de social media van Jamon bar Iberico. Op de kanalen Facebook en Instagram plaatsen wij tweemaal per week relevante content zoals, foto’s van de stands, informatie over de producten, het verhaal achter het merk, evenementen in de foodhallen en meer. 

Resultaten

Via social media management hebben we in totaal bijna 8.000 nieuwe mensen bereikt en meer dan 28.000 weergaven gegenereerd. Zo hielpen we Jamon Bar Iberico met onze online marketingtechnieken een stap dichter bij digitale volwassenheid.

Facebook & Instagram advertenties
8.000 nieuwe personen bereikt
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

VanLoman

Meer engagement

Meer naamsbekendheid opbouwen

The Friendly Host

2.36% hogere conversie

50.99% stijging in websitebezoekers

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin