Jobuga

Jabugo Bar Iberico is een foodstand die te vinden is in de Foodhallen Amsterdam en in de Foodcourt van the Mall of the Netherlands. Ze specialiseren in Iberico ham en andere Spaanse delicatessen, van verse broodjes tot heerlijke tapasgerechten. Jabugo Bar Iberico is ontstaan vanuit de passie van oprichter, Dominique Spijker, voor de 'Mercado de San-Miguel’. De grootste en populairste foodcourt van Madrid. Na een bezoek was hij namelijk overdonderd door de eindeloze hoeveelheid van fantastische foodstands, wat hem uiteindelijk inspireerde om het idee naar Nederland te halen.

Charcuterieplank van bar Iberico Jobuga

Probleem

In de horecabranche is het moeilijk om jezelf te onderscheiden van de concurrentie, je kunt namelijk maar zoveel anders doen dan jouw competitie. Als horecazaak moet je daarom het verschil maken via social media. Door een sterke merkidentiteit neer te zetten op social media creëer je als bedrijf meer naamsbekendheid onder je doelgroep en geef je hen ook meer vertrouwen in het merk. Wat uiteindelijk zal leiden tot meer leads en conversies en dat is precies waar Jabugo naar op zoek was. Om dit probleem op te lossen riep Jabugo de hulp in van Baas & Baas.

Oplossing 

Om meer leads en naamsbekendheid te generen zijn wij aan de slag gegaan met het managen van de social media van Jobuga (voorheen Jabugo). Op de kanalen Facebook en Instagram plaatsen wij tweemaal per week relevante content zoals, foto’s van de stands, informatie over de producten, Jabugo’s story, evenementen in de foodhallen en meer. 

Resultaten

Via social media management hebben we in totaal bijna 8.000 nieuwe mensen bereikt en meer dan 28.000 weergaven gegenereerd. Zo hielpen we Jobuga Bar Iberico met onze online marketingtechnieken een stap dichter bij digitale volwassenheid.

Facebook & Instagram advertenties
8.000 nieuwe personen bereikt
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Nic&Mic

Click-Through-Rate van 4.38%

35.000 weergaven per maand

ByLidian

1.700.000+ weergaven

ROAS van boven 5.0

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.

Google reviews worden ingeladen, of vind ze hier.

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin