ByLidian

by Lidian, is een mode-accessoire winkel voor mannen en vrouwen, gevestigd in Amsterdam. De reden waarom, by Lydian was gestart was om een veelvoorkomend probleem op te lossen. Namelijk, het niet kunnen vinden van de juiste ringmaat. Daarom kn je bij by Lydian de meest unieke sieraden in verschillende maten vinden. Verder zijn ze gespecialiseerd in het personaliseren van producten, zoals portemonnees, sieraden, pennen en meer. 

Sieraden van byLydian, voor hem en haar.

Probleem 

Het probleem waar by Lydian tegenaan liep was het genereren van naamsbekendheid en vervolgens ook conversies op hun webshop. Om de prestaties van dit kanaal te verbeteren zocht by Lydian de hulp op van Baas & Baas.

Oplossing 

Om meer naamsbekendheid en conversies te genereren voor by Lydian hebben wij Google Ads campagnes uitgevoerd. Deze hebben wij op basis van data en onze expertise geoptimaliseerd, om zo goed mogelijke resultaten te behalen.

Resultaten

In de periode van onze samenwerking zijn er veel mooie resultaten behaald. Zo zijn er in totaal meer dan 1,7 miljoen weergaven geweest van de advertenties en hardstikke nette ROAS van boven de 5. 

1.700.000+ weergaven
ROAS van boven 5.0
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Gouden Reael

Google Ads: 500+ Reserveringen

Meta Advertising: 250.000+ mensen bereikt

FunkyVinyl

Geoptimaliseerde User Experience

Geoptimaliseerd on-page SEO

Royal Moti Mahal

Bereik >65.000

Klikken >3000

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin