One-Two.Agency wordt onderdeel van Baas & Baas: samen voor meer impact

Door:

Sander

-

18/7/2023

one-two.agency en baasenbaas

Amsterdam, 18 juli 2023 - Baas & Baas Full Service Digital Agency is verheugd om aan te kondigen dat One-Two.Agency, een maatschappelijk verantwoord marketingbureau, zich bij hen aansluit. Met deze samenwerking bundelen beide bureaus hun krachten om de volledige branding en marketing te verzorgen voor bedrijven die bijdragen aan een betere wereld.


Baas & Baas heeft al jarenlang expertise opgebouwd in alle aspecten van digitale marketing, terwijl One-Two.Agency gespecialiseerd is in branding voor merken met duurzame ambities. Door deze samensmelting ontstaat er een gouden combinatie die ons in staat stelt onze waardevolle klanten nog beter op de markt te positioneren en ons te richten op groei in het aantal merken dat een positieve impact wil maken.


De samenwerking zal onder andere resulteren in verbeterde prestaties van campagnes. One-Two.Agency is bekend om haar vermogen om organisaties te helpen het juiste verhaal te vinden en te vertellen, terwijl Baas & Baas deze branded stories verspreidt via digitale marketing. We zijn ervan overtuigd dat onze samenwerking zal leiden tot een grotere impact en betere resultaten voor onze klanten.


Met deze fusie is Baas & Baas nu beter gepositioneerd om merken te helpen die streven naar duurzaamheid en positieve impact. We kijken vol enthousiasme uit naar de mogelijkheden die deze samenwerking met zich meebrengt.

Samen met One-Two.Agency heeft Baas & Baas de bazen impact gelanceerd.


Over Baas & Baas

Baas & Baas is een full service digital agency dat al jarenlang sterke merken helpt groeien. Met diepgaande expertise in digitale marketing streven wij ernaar om onze klanten de best mogelijke resultaten te bieden en hen te ondersteunen bij het behalen van hun doelen.


Over One-Two.Agency

One-Two.Agency is een maatschappelijk verantwoord marketingbureau dat gespecialiseerd is in het ondersteunen van duurzame merken. De focus ligt op het vinden en vertellen van het juiste verhaal voor organisaties die bijdragen aan een betere wereld.


Meer informatie over de overname? Neem contact op met Sander Baas - sander@baasenbaas.nl

Sander Baas
Over de auteur:
Sander
LinkedIn icon

Sander is dé eindbaas bij Baas & Baas. Als ondernemer en online marketeer zoekt hij altijd naar de best mogelijke oplossingen. Daarnaast reist hij graag de wereld rond voor inspiratie en fijne werkplekken. Zijn expertise ligt op het gebied van advertising, webdevelopment, SEO en contentmarketing. Direct in contact komen met Sander? Stuur een mailtje naar info@baasenbaas.nl.


Wil jij een online baas worden? Wij maken van jouw website graag een baas op het internet.

Wij bieden alle websites een gratis quick scan aan.
Gratis quick scan!
Online Baas worden?

Laat je e-mail achter voor de maandelijkse baasbrief!

Bedankt voor je bericht!
Er is iets misgegaan met het versturen.
Categorieën
Recente berichten
Deel dit bericht

Wat onze klanten over ons zeggen

5.0 sterren op basis van 43 waarderingen.
Julien Dijkslag , Maart, 2023

Baas & Baas bedankt voor de goede service 🙌. Tot de volgende keer 💪🏼

Rogier van Kralingen , December, 2023

Geeft perspectief en uitstekende service, vooral in tijden waarin marketing overweldigend kan zijn.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Heleen Spruijt , Februari, 2020

We zijn superblij met het eindresultaat van onze webshop neeve.com en vinden de samenwerking met Baas & Baas erg goed. De lijnen zijn kort waardoor er snel én efficient geschakeld kan worden.

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
't Klooster Interieurmakers
VondelGym
PANCAKES Amsterdam
DGTL Health
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower