One-Two.Agency wordt onderdeel van Baas & Baas: samen voor meer impact

Door:

Sander

-

18/7/2023

one-two.agency en baasenbaas

Amsterdam, 18 juli 2023 - Baas & Baas Full Service Digital Agency is verheugd om aan te kondigen dat One-Two.Agency, een maatschappelijk verantwoord marketingbureau, zich bij hen aansluit. Met deze samenwerking bundelen beide bureaus hun krachten om de volledige branding en marketing te verzorgen voor bedrijven die bijdragen aan een betere wereld.


Baas & Baas heeft al jarenlang expertise opgebouwd in alle aspecten van digitale marketing, terwijl One-Two.Agency gespecialiseerd is in branding voor merken met duurzame ambities. Door deze samensmelting ontstaat er een gouden combinatie die ons in staat stelt onze waardevolle klanten nog beter op de markt te positioneren en ons te richten op groei in het aantal merken dat een positieve impact wil maken.


De samenwerking zal onder andere resulteren in verbeterde prestaties van campagnes. One-Two.Agency is bekend om haar vermogen om organisaties te helpen het juiste verhaal te vinden en te vertellen, terwijl Baas & Baas deze branded stories verspreidt via digitale marketing. We zijn ervan overtuigd dat onze samenwerking zal leiden tot een grotere impact en betere resultaten voor onze klanten.


Met deze fusie is Baas & Baas nu beter gepositioneerd om merken te helpen die streven naar duurzaamheid en positieve impact. We kijken vol enthousiasme uit naar de mogelijkheden die deze samenwerking met zich meebrengt.

Samen met One-Two.Agency heeft Baas & Baas de bazen impact gelanceerd.


Over Baas & Baas

Baas & Baas is een full service digital agency dat al jarenlang sterke merken helpt groeien. Met diepgaande expertise in digitale marketing streven wij ernaar om onze klanten de best mogelijke resultaten te bieden en hen te ondersteunen bij het behalen van hun doelen.


Over One-Two.Agency

One-Two.Agency is een maatschappelijk verantwoord marketingbureau dat gespecialiseerd is in het ondersteunen van duurzame merken. De focus ligt op het vinden en vertellen van het juiste verhaal voor organisaties die bijdragen aan een betere wereld.


Meer informatie over de overname? Neem contact op met Sander Baas - sander@baasenbaas.nl

Sander Baas
Over de auteur:
Sander
LinkedIn icon

Sander is dé eindbaas bij Baas & Baas. Als ondernemer en online marketeer zoekt hij altijd naar de best mogelijke oplossingen. Daarnaast reist hij graag de wereld rond voor inspiratie en fijne werkplekken. Zijn expertise ligt op het gebied van advertising, webdevelopment, SEO en contentmarketing. Direct in contact komen met Sander? Stuur een mailtje naar info@baasenbaas.nl.


Wil jij een online baas worden? Wij maken van jouw website graag een baas op het internet.

Wij bieden alle websites een gratis quick scan aan.
Gratis quick scan!
Online Baas worden?

Laat je e-mail achter voor de maandelijkse baasbrief!

Bedankt voor je bericht!
Er is iets misgegaan met het versturen.
Categorieën
Recente berichten
Deel dit bericht

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin