Meer volgers krijgen op Instagram; tips en tricks

Door:

Sander

-

28/5/2021

Hoe krijg je meer volgers op Instagram?

Instagram is nog steeds hét kanaal om een grote doelgroep te kunnen bereiken. Waar het voornamelijk eerst een platform was voor jongeren, begint het nu ook te groeien onder de oudere generatie. Instagram wordt vertrouwd en is een ideaal platform om de nodige foto’s en video’s met de buitenwereld te delen. Tevens is de snackable content verslavend te noemen. De oneindige feed wekt een soort FOMO op; the fear of missing out op nieuwe, interessante content die jij wellicht had moeten zien. Resultaat? Een groot deel van de dag wordt besteed aan het scrollen op Instagram. Voor bedrijven en organisaties aldus een gouden bron om een groot publiek te bereiken en meer volgers te genereren.


Maar de vraag blijft: hoe word je goed gezien op Instagram en hoe laat je je fanbase groeien? In dit artikel ‘’Meer volgers krijgen op Instagram; hoe doe je dat?’’ geven wij jou een groot aantal tips om dit te realiseren. Hierbij worden verschillende aspecten van jouw Instagram behandeld, waaronder het optimaliseren de feed, de online promotie en het profiel. Let op, het is een hoop informatie om in je op te nemen. Notitieblok in de aanslag!!

Instagram follower count going up gif


De Instagram feed optimaliseren

Maak gebruik van hashtags

En nee, niet zomaar een gewone hashtag (#), maar eentje die herkenbaar en relevant is. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is jouw merknaam achter deze hashtag te zetten. Mocht het zo zijn dat deze merknaam een dagelijks gebruikt woord is, kan je overwegen om gebruik te maken van een hashtag inclusief je merk slogan om meer onderscheidend te zijn. In het begin zal waarschijnlijk enkel jij gebruik maken van de hashtag. Als je merk echter groeit in populariteit en meer en meer mensen je producten aanschaffen dan zul je zien dat deze hashtag ook overgenomen zal worden door jouw publiek. En dat is natuurlijk wat je wil hebben, want zo genereer je meer volgers op Instagram.


Oké, je hebt nu een eigen hashtag. En dan? Nog 29 andere hashtags selecteren die je relevant acht voor jouw producten/diensten/merk. 30 hashtags onder je Instagram Post is de max, dus laten we dan ook goed gebruik maken van dit aantal. Deze hashtags horen in de eerste comment onder jouw Instagram Post.

Tip: maak een notitie van al deze hashtags achter elkaar, zodat je deze niet keer op keer moet uittypen op het moment dat je een post plaats.

> Hashtags verzamelen

Waar haal je nou goede inspiratie vandaan voor relevante en goedwerkende hashtags? Hiervoor zijn verschillende tools in het leven geroepen als Hashtagify en Top Hashtags. Deze tools verschaffen jou inzichten in een lijst met de meest populaire hashtags van jouw specifieke trefwoord, hoe populair deze is en in welk land deze het meest worden gebruikt. Naast tools als deze kan je zelf ook op onderzoek uitgaan. Typ jouw trefwoord met hashtag in op Instagram (bv. #book). Vervolgens verschijnt deze hashtag met daarbij nog meer gerelateerde hashtags die je ook aan jouw verzameling kunt toevoegen. Tevens kun je een kijkje nemen bij jouw concurrent. Grote kans dat zij zich hier ook al in verdiept hebben om te komen tot goed presterende trefwoorden; beter goed gejat dan slecht bedacht toch! Nog meer inspiratie nodig? Maak gebruik van wekelijkse of thematische populaire hashtags als #followfriday, #throwbackthursday, #TBT etc.

Let op de tijd/dag dat je berichten plaatst

Goede content is essentieel om op te vallen binnen de dagelijkse content die je doelgroep te zien krijgt. Daarbij is het ook van belang om te kijken naar de tijden waarop je je berichten plaatst. Jouw doelgroep heeft immers ook een daginvulling met onder ander werk of andere bezigheden. Hierdoor hebben zij niet altijd de tijd om Instagram af te scrollen. Een bericht plaatsen op momenten dat de doelgroep druk bezig is, is dus niet ideaal te noemen; jouw bericht verdwijnt dan in de feed door de constante nieuwe stroom aan content. Nu vraag je je vast af wat nu dan de beste tijd is om te posten. Over het algemeen zijn de beste tijden rond de lunch (11.00-13.00) en ‘s avonds rond een uur of zeven tot negen (19.00 tot 21.00). Als wij kijken naar de beste dagen zijn dit voornamelijk de maandagen, woensdagen en donderdagen. Zondag wordt afgeraden gezien het lage aantal gebruikers die deze dag actief zijn. 

> Instagram analytics

Hoewel deze ‘’algemene’’ best presterende dagen is niet meteen gezegd dat dit voor elk bedrijf/merk geldt. Wil je meer volgers op Instagram dan is het handig om in de gaten te houden hoe goed jouw verschillende posts presteren. Hiervoor gebruik je Instagram Analytics! Heb je een aantal berichten geplaatst dan kun je middels Instagram Analytics bekijken hoe je berichten hebben gepresteerd én hoe je doelgroep zich gedraagt (wanneer zij online zijn en op welke dagen). Mocht je dit nog niet kennen dan is het belangrijk dat je deze kennis toch echt bemachtigt. Hoe? Heel simpel. Het enige wat je nodig hebt is een Instagram business account. Zo’n business account helpt je te begrijpen hoe het platform werkt, waaruit je vervolgens learnings kan halen om je account - en daarmee je business - te verbeteren! Kortom, het is simpelweg experimenteren op je Instagram business account om erachter te komen wat het beste werkt.

Gif showing showing animation of a person opening an interface, revealing the gears that are inside.


Plan je berichten

Elke week handmatig een post plaatsen kan vrij vermoeiend zijn. Je hebt namelijk wel meer aan je hoofd dan telkens weer te onthouden dat je nog wat op sociale media moet posten. Door je Instagram berichten voor een bepaalde periode in te plannen, kan je tijd en stress besparen. Tevens kan je er voor zorgen dat jouw publiek op een consistente wijze berichten te zien krijgt, met oog voor dag en tijd. Binnen Baas & Baas werken wij met Hootsuite; een planningstool om alle sociale media accounts binnen je bedrijf te beheren. Het werkt handig en effectief. Naast Hootsuite kun je ook kiezen voor Buffer, Schedugram of bijvoorbeeld Later.


Bewaak de consistentie

Jij wilt je doelgroep bereiken. Dit doe je onder andere door op een consistente wijze jouw posts op het platform te delen. Consistentie wekt namelijk vertrouwen en herkenning op bij de doelgroep. Dit zorgt ervoor dat je opvalt bij jouw doelgroep en dus beter blijft hangen. Maak het je doelgroep dus vooral gemakkelijk en maak een duidelijke planning van momenten waarop je gaat posten. Beroep je hier ook weer op de statistieken die zijn te vinden binnen Instagram Analytics. Naast het waarborgen van consistentie in posten, is het ook van belang te letten op consistentie in herkenbaarheid van de afbeelding en de tekst. Kies hiervoor een bepaalde kleur/logo/teken/schrijfstijl en laat deze in elk bericht steeds weer terugkomen.


Authenticiteit & relevantie

We benadrukken het graag nog even met klem; authenticiteit en relevantie zijn belangrijk. Ook in de content die je deelt. Ga dus niet in het wilde weg gooien met allerlei berichten omtrent onderwerpen die ver weg staan van jou en je brand. Verdiep je eerder in de wensen en behoeften qua onderwerpen en ga vervolgens na of die in lijn liggen met het vakgebied waarin jij je bevindt. Alleen dan heb jij kans dat je meer meer volgers op Instagram krijgt. De enige manier om de wensen en behoeften te achterhalen, is uitproberen en testen! Na verloop van tijd zal je vanzelf zien wat wel en wat niet goed loopt (ps: wederom via de Instagram Analytics ;) ). Noteer de resultaten ook, zodat je een goed en overzichtelijk beeld krijgt van de bevindingen. Geen inspiratie voor posts? Spiek stiekem eens even bij je concurrent. Die heeft vaak ook al goed onderzoek gedaan naar de doelgroep en haar behoeften. Let wel op dat je deze content gebruikt ter inspiratie en dat je deze niet kopieert.


Humor is goud waard

Natuurlijk is het goed om je expertise op bepaalde gebieden te delen, maar teveel kan soms wat te serieus en onmenselijk over komen. Pomp dan vooral wat ontspanning en humor in je berichten en maak mensen op zijn tijd aan het lachen. Deel bijvoorbeeld een blunder of een grapje van de week die gemaakt is op de werkvloer. Dit versterkt het persoonlijkheidsgevoel van jouw brand. Uiteindelijk is de mens toch altijd op zoek naar persoon achter iets om meer verbinding te kunnen voelen. Persoonlijkheid in combinatie met humor betekent dus meer volgers op Instagram.Call-to-actions!

Jij wilt dat jouw volgers acties ondernemen bij het zien van een van jouw posts. Welke actie is dat? Moeten zij je post liken? Of wellicht gaan reageren? Wil je dat ze je net nieuw geschreven blog gaan lezen? Het is goed om na te denken over je doel van je post en hoe je dit onder woorden brengt bij je publiek. Voor een lezer is het namelijk niet altijd even duidelijk te herleiden. Doe dit aan de hand van call-to-actions. Neem hiervoor een bepaalde term of knop op in de tekst of afbeelding van je post waarop je bezoeker kan klikken. Maak de actie duidelijk, maar beknopt, bijvoorbeeld: ‘like ons bericht’, ‘klik op de link in bio’, ‘deel jouw verhaal’, ‘stel je vragen in de reacties’.


Beeld is key!

Bij jouw doel om meer volgers op Instagram te genereren, zijn goede foto’s of video's van belang. Beeld spreekt namelijk meer tot de verbeelding dan dat een platte tekst doet, hoe leuk je die ook aanvult met emoji’s. Maak dus meerdere foto’s van het object/persoon die je op je profiel wil posten. Kiest niet meteen voor de eerste de beste foto, maar maak een nauwkeurige selectie, waarbij je let op lichtinval, scherpte en de kleur. Gebruik zo nodig een filter, maar let er hierbij wel op dat een dergelijke filter het beeld wat onrealistisch kan doen laten over komen.


Reacties & likes

Wij geven jou het volgende mee: interactie met je volgers is belangrijk! Op het moment dat jouw volgers dus reageren onder jouw post of je een privé bericht sturen is het dus van groot belang dat je deze in een zo’n kort mogelijk tijdsbestek beantwoord. Jouw volgers kunnen anders het gevoel krijgen dat je ze niet gehoord worden en de indruk krijgen dat jouw bedrijf onsympathiek is. Reageer als ze iets leuks zeggen, een vraag hebben of als ze kritiek hebben. Op die manier vergroot je de kans dat je volgers je blijven volgen en vaker een dergelijke reactie achter laten.

Person pointing down, telling us to read the comments. gif


Locatie

Als je een bericht plaatst, kun je er ook voor kiezen om de locatie te taggen. Er wordt aangeraden gebruik te maken van een locatietag. Je zet jouw bedrijf hierdoor namelijk letterlijk op de kaart binnen Instagram. Op het moment dat mensen dan op jouw locatie zoeken, is de kans groot dat ze ook jouw post tegen het lijf lopen. Hoe fijn is dat!Promotionele activiteiten

Beroep je op influencers

Klinkt misschien makkelijker dan gedaan, want hoe vind je nou de juiste influencers voor jouw brand? Het antwoord vind je met behulp van een influencer-platform. Middels een dergelijk platform kun je bepalen aan welke eisen je influencers moeten voldoen, beoordelen hoe ze presteren en converteren (dat is immers wat je eruit wilt halen!). Let er wel op dat jouw gekozen influencer niche specifiek is. Een influencer kan nog zoveel volgers hebben, maar als deze niet converteren - doordat de content en doelgroep niet op elkaar gestemd zijn - dan haalt het nog niets uit.


Voor bedrijven/merken die relatief nog vrij klein zijn in vergelijking met de concurrent, is het benaderen van een influencer een betaalbare en winstgevende manier van aanpak. Beroep je op influencers met een klein publiek (onder de 10.000). Probeer hen zodanig te overtuigen van een samenwerking waarbij zij voor jou een post plaatsen in ruil voor een gratis product en eventuele commissie. Benader er niet 1 maar meerderen; je zal zien dat een enkeling hiertoe bereid is. Mocht de influencer welwillend zijn, kan je hem of haar ook vragen een foto te maken met het product welke jij vervolgens (met toestemming!) kunt gebruiken in je advertenties. Klantfoto’s evenals recensies creëren namelijk social proof, hetgeen ten gunste komt aan je conversiesInstagram advertenties

Uiteraard mag een online advertentie campagne niet ontbreken. Vooral als je meer volgers op Instagram wil. Hoe kan je je merk beter promoten dan jezelf te laten zien middels een gerichte advertentie aan jouw gewenste doelgroep? Bij Baas & Baas weten wij onderhand hoe we een effectieve campagne draaien en draaiende houden, waarbij ook de conversies niet tegenvallen. Uit onze ervaring blijkt dat het volgeraantal stijgt op het moment dat men online advertenties inzet. Wil jij nou ook meer conversies behalen? Lees hier alles over Instagram marketing!


Contact leggen met collega-bedrijven

Waarom zou je niet eens een berichtje sturen naar dat collega-bedrijf dat dezelfde doelgroep benadert? Samen sta je immers sterker dan alleen. Probeer kort maar krachtig in een een berichtje duidelijk te maken wat je idee en doel is en verstuur deze via je Instagram DM’s (daarmee laat je meteen zien wie je bent als bedrijf). Zo wordt de kans groter dat jouw bericht wordt gelezen en dat er ook daadwerkelijk antwoord op wordt gegeven.

Organiseer een winactie

Ja, het klinkt basic, maar een dergelijke actie is zeer profijtelijk voor het verhogen van de interactie met en merkbekendheid van jouw merk. Probeer out-of-the-box te denken; stap eens af van de standaard acties die je overal op Instagram al ziet en bewandel een nieuwe weg. User-generated content is een van de meest effectieve manieren om de interactie met je klanten aan te gaan en je bekendheid te vergroten. Mensen zullen je namelijk taggen en jouw winactie bericht gaan delen. Aan jou om deze content dan weer op je eigen account te reposten. Dit laat zien aan de overige volgers dat de winactie gewild is, hetgeen kan overtuigen om ook mee te doen hieraan.


Let wel op dat de winactie aantrekkelijk is. Wees duidelijk in wat je wil dat je volgers doen en waarom. Vraag niet te veel van ze, want dit kan leiden tot een barrière om juist niet mee te doen. De haalbaarheid van de actie is natuurlijk ook een dingetje om in de gaten te houden. Niemand heeft zin en tijd om in een bepaalde deelname veel tijd en energie te steken. Hou de actie dus dicht bij de deelnemer zelf; zijn omgeving, gedragingen etc.

"Wait, que giveaway?!" gifPosts promoten

Promoot je best presterende Instagram berichten/verhalen! Je hebt vast wel een bericht gekregen van Instagram dat die ene post die jij gisteren had geplaatst het zoveel % beter doet dan al je andere berichten. Dit is dan een zogenoemd populair bericht die goed presteert onder jouw doelgroep. Waar ligt dit aan? Zoek het uit via de Instagram Analytics. Welke elementen hebben voor dit grotere bereik gezorgd? Zijn het de hashtags? Is het de tekst? Het gebruik van emoji’s? Noem maar op. Op die manier kan je er van leren om het in de toekomst wederom zo goed te doen.

Om even terug te komen op het populaire bericht; deze kun je via Instagram promoten. Een soort Instagram advertising, maar dan anders! Wat houdt dat in? Tegen betaling kan je de post onder de aandacht brengen onder een nog grotere doelgroep om meer betrokkenheid te genereren. Dit kan leiden tot nieuwe bezoeken aan je profiel of online winkel. En dus meer volgers op Instagram!


Profiel promoten

Zojuist hebben we het gehad over het promoten van goed presterende posts. Dit kan je uiteraard ook doen met je profiel! Hoe creëer je namelijk meer volgers dan door je Instagram-account onder de aandacht te brengen. Laat jouw mensen weten waar ze je kunnen vinden. Deel je profiel daarom ook op je andere sociale media kanalen als Facebook, Twitter en het opkomende medium TikTok door middel van een mooie post. Doe dit niet allemaal op hetzelfde moment. Dat kan wellicht wat sturend en als vervelend worden ervaren. Zorg er daarom voor dat je de posts spreidt over de tijd en over de kanalen. Ook onderaan je blogs kun je een link zetten naar jouw Instagram profiel. Door het promoten van je account werk je aan jou zichtbaarheid van jouw profiel. Des te meer mensen jouw profiel kennen, des te eerder zij deze zullen opzoeken en gaan volgen.

Wees proactief

> Comments plaatsen

Wees proactief! In de zin van het actief reageren onder de posts van concurrenten. Kijk naar de content die zij delen en reageer zo af en toe onder hun post met bijvoorbeeld een humoristische opmerking of juist een tip of trick uit de eigen praktijk. Misschien dat hun volgers dan ook jou gaan volgen. Hoe je weet wanneer deze concurrenten iets geplaatst hebben? Heel simpel! Druk op het belletje rechts bovenin het profiel van de concurrent en volia: jij krijgt een melding op het moment dat zij iets geplaatst hebben. Hierop kun je dan meteen een like geven of reageren.

> Potentiële klanten volgen

Je kunt er ook voor kiezen om zelf de eerste stap te zetten naar een grotere fanbase. Kijk daarvoor naar de volgers van jouw concurrenten. Wie zijn dit? Zouden zij dezelfde interesse hebben in jouw producten of diensten? Zo ja, ga ervoor en begin deze mensen te volgen. Like ook berichten van hen en reageer er eventueel op. Het persoonlijke aspect van ‘gezien worden’ is namelijk belangrijk. En misschien dat zij jou dan ook wel terug volgen. Let er hierbij wel op dat je niet uiteindelijk veel meer mensen volgt dan dat zij jou volgen. Dat staat misschien wat scheef. Indien mensen jou na een bepaalde tijd nog steeds niet terug zijn gaan volgen, wees er dan ook proactief in om deze mensen weer te ontvolgen, zodat de balans in evenwicht blijft.


Instagram profiel optimaliseren

Zorg voor een sterke bio

Bio? Wat is dat? Voor de mensen die nog niet helemaal bekend zijn met de term: je Instagram bio, oftewel biografie, is het korte stukje tekst dat onder jouw profielfoto staat op jouw Instagram profiel. Aan de hand van een bio kan een bezoeker wijzer worden van het profiel dat hij of zij heeft aangetroffen.


Jouw bio is dus de eerste informatieoverdracht die plaatsvindt vanuit de aanbieder (het bedrijf/ de persoon achter de Instagrampagina) aan de bezoeker. En zoals we weten, zijn eerste indrukken key! Voorzie de bezoeker van de extra informatie, zodat hij of zij niet hoeft te gissen. Dit kan namelijk verloren gaan van de aandacht van de bezoeker en daarmee de interesse in jouw profiel en/of bedrijf. Wij kunnen je vertellen, dat komt jouw volgersaantal niet ten goede. Zorg er dan ook voor dat mensen kunnen zien wij jij bent, wat je doet en waar je over post. Denk wel goed na voordat je iets neerzet. Je biografie kan immers niet langer zijn dan 150 tekens. Houdt het kort en bondig, maar evengoed pakkend. Let daarbij op kernbegrippen waarop jouw potentiële klanten mogelijk zoeken. Ook emoji’s kunnen een mooie aanvulling zijn om je tekst meer visueel te maken. Vul je bio dus in en houdt deze actueel en visueel.


De URL in je bio

Zojuist hebben we het gehad over de volledigheid van je bio; deze is belangrijk om je bezoekers te informeren over jezelf en je producten/diensten. In deze bio kan je er ook voor kiezen een URL te plaatsen. Dit is een enkele URL die kan leiden naar jouw website, blog of andere webpagina. Kan je niet kiezen tussen twee verschillende URL’s, omdat je beide als heel relevant acht? Of vind je het vervelend om telkens de URL’s te veranderen, omdat dit wellicht verwarrend kan zijn voor jouw publiek? Geen probleem, dan is deze uitkomst wellicht iets voor jou: een doorklik link die uitkomt op een landingspagina vol met andere links die verwijzen naar specifieke content. Welke landingspagina? Die maak je zelf! Zo kun je op je website een pagina maken speciaal voor Instagram. Vermeld hierin duidelijk wat de verschillende links zijn en maak de pagina tevens aantrekkelijk om naar te kijken. De link naar deze landingspagina plaats je dan in je Instagram bio. Op die manier kun jij je volgers verwijzen naar de inhoud die zij op dat moment willen zien. Zorg er alleen wel voor dat deze zogenoemde Instagram pagina op jouw website verder niet te zien is op jouw website. Je wilt namelijk dat alleen jouw Instagram volgers via jouw bio op deze pagina terecht komen. Dit is beter voor de analytics op Instagram maar ook Google!

> Linktree

Nu denk je misschien: ‘hé, dat lijkt op Linktree!’. Dat klopt. Ook Linktree is een zogenoemde landingspagina de jouw volgers kan doorverwijzen naar allerlei andere pagina’s. Echter 100% effectief is dit hulpmiddel niet. Linktree registreert namelijk weinig tot geen statistieken. Eigenlijk zie je alleen hoeveel mensen er in totaal op je link hebben geklikt. Meer specifiek dan dat gaat het niet. Ook kun je je landingspagina niet precies aanpassen aan jouw eigen branding. Linktree is namelijk beperkt tot 4 standaard opties. Eigen inbreng van kleur is ook niet mogelijk. Tot slot heeft Linktree een negatieve invloed op jouw Google Analytics. Verkeer vanuit Linktree wordt in Google Analytics namelijk geregistreerd als referral in plaats van Instagram. Dit geeft je geen nauwkeurige gegevens om mee te optimaliseren. Dit zie je in Google Analytics niet terug als ‘Instagram’ maar als ‘referral’ waardoor je geen goede gegevens hebt om te optimaliseren. Dit heeft op zijn beurt ook weer een invloed op je SEO; die zal minder goed presteren. Je bent namelijk minder ‘sociaal populair’ hetgeen invloed heeft op je ranking.


Gif "Link in bio, check it out"


Sociale media koppelen

Be the wingman; alleen dan niet bij mensen, maar bij jouw sociale media. Zoals de meesten misschien wel weten, Instagram is een onderdeel van Facebook. Er is daarom ook een mogelijkheid om jouw Instagram Pagina te koppelen aan jouw Facebookpagina. Waarom zou je dit doen? Meer mensen zien jouw posts. Dit kan ertoe leiden dat zij jou ook misschien gaan volgen via Instagram. Op die manier kun je meer volgers op Instagram genereren.

Openbaar profiel

Ja.. wil je gevonden worden, dan is het natuurlijk wel van belang dat je je profiel openbaar zet. Anders heeft het nog geen zin om je profiel onder de aandacht te brengen. Mensen moeten wat te zien krijgen; foto’s, inspirerende en pakkende teksten, video’s en noem maar op. De eerste indruk wordt gevormd op het moment dat zij jouw profiel bezoeken. Als ze dan een zogenoemd ‘slotje’ zien, dan komt dat natuurlijk niet ten goede aan de ervaring van jouw potentiële klanten. Mensen zijn sneller geneigd om een openbaar Instagram-account te volgen. Tevens wordt jouw profiel beter zichtbaar in het online landschap van Instagram. Hashtags, locaties en dergelijke kunnen jou profiel helpen de vindbaarheid ervan te vergroten en wellicht zie je dit wel terug in je volgersaantal (meer volgers op Instagram!). Neem eens een kijkje op ons Instagram profiel hoe wij dat aanvliegen!


Titel

De titel van je Instagrampagina kan natuurlijk niet vergeten worden! Waar deze staat? Onder je @gebruikersnaam. Als je een profiel aanmaakt vult Instagram deze ruimte zelf in met de door jou gekozen @naam. Echter kun je deze ook zelf aanpassen naar een door jouw gewenste andere naam. Denk bijvoorbeeld aan je echte naam of je functietitel. Ook deze plek kan net als de bio fungeren als een extra plaats om zoekwoorden in te vermelden om op die manier beter gevonden te worden door jouw doelgroep. Noteer hier dan ook zoekwoorden die de aandacht trekken. Immers, je gebruikersnaam en titel zijn namelijk de enige twee velden die direct aan een Instagram gebruiker getoond worden indien zij iets opzoeken binnen de zoekmachine van Instagram. Wees ook hier kort en bondig, want je hebt slechts 30 tekens om je titel te omschrijven.

Gif showing Instagram likes going up.


Conclusie

Jij kunt nu vast en zeker aan de slag met deze 22 mooie tips om jouw Instagram volgers te vergroten! Mocht je er toch niet helemaal uit komen of een aanvulling hebben? Stuur ons gerust een berichtje. Wij vertellen je het graag!


Wil jij op de hoogte blijven van nieuws, artikelen, tips en tricks? Dat komt mooi uit! Wij hebben voor jou maandelijks een nieuwsbrief die relevante en praktische content aan jou meegeeft. Schrijf je hieronder - vrijblijvend - in:


Sander Baas
Over de auteur:
Sander
LinkedIn icon

Sander is dé eindbaas bij Baas & Baas. Als ondernemer en online marketeer zoekt hij altijd naar de best mogelijke oplossingen. Daarnaast reist hij graag de wereld rond voor inspiratie en fijne werkplekken. Zijn expertise ligt op het gebied van advertising, webdevelopment, SEO en contentmarketing. Direct in contact komen met Sander? Stuur een mailtje naar info@baasenbaas.nl.


Wil jij een online baas worden? Wij maken van jouw website graag een baas op het internet.

Wij bieden alle websites een gratis quick scan aan.
Gratis quick scan!
Online Baas worden?

Laat je e-mail achter voor de maandelijkse baasbrief!

Bedankt voor je bericht!
Er is iets misgegaan met het versturen.
Categorieën
Recente berichten
Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?
Plan een gratis consult!

Wat onze klanten over ons zeggen

5.0 sterren op basis van 43 waarderingen.
Julien Dijkslag , Maart, 2023

Baas & Baas bedankt voor de goede service 🙌. Tot de volgende keer 💪🏼

Rogier van Kralingen , December, 2023

Geeft perspectief en uitstekende service, vooral in tijden waarin marketing overweldigend kan zijn.

Sol Wortelboer , Februari, 2024

Uitstekende samenwerking, geweldige service en communicatie met een goed product tot gevolg. Grote bazen :)

Heleen Spruijt , Februari, 2020

We zijn superblij met het eindresultaat van onze webshop neeve.com en vinden de samenwerking met Baas & Baas erg goed. De lijnen zijn kort waardoor er snel én efficient geschakeld kan worden.

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
't Klooster Interieurmakers
VondelGym
PANCAKES Amsterdam
DGTL Health
Sup Sup Club
Regina Floral Feelings
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners