fbpx
Home » LinkedIn advertising
LinkedIn advertising2021-05-11T17:13:17+01:00

ONTDEK HOE JIJ EEN BAAS KAN WORDEN OP LINKEDIN

LinkedIn is perfect geschikt voor B2B en heeft interessante advertentiemogelijkheden.

Meer informatie
Contact

LINKEDIN CAMPAGNES
OPZETTEN EN MONITOREN

LinkedIn is ideaal voor bedrijven die zich puur richten op de zakelijke markt. Het belangrijkste van adverteren is om de juiste advertentie op het juiste moment te tonen aan de juiste persoon. Door LinkedIn marketing komt dit ideaalplaatje voor adverteerders weer een stukje dichterbij. Middels de demografische- en geografische gegevens die binnen LinkedIn beschikbaar zijn, is gericht adverteren geen wens meer maar werkelijkheid. Dus wil jij met marketing via LinkedIn de zakelijke markt bereiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Gratis LinkedIn scan

Gratis LinkedIn advertising scan

Wil jij weten hoe jij LinkedIn optimaal kan inzetten? Vraag dan nu de gratis LinkedIn-scan aan!

Waarom doen wij dit?
Aan de hand van de scan doen wij een (vrijblijvend) voorstel om de LinkedIn campagne met LinkedIn ads optimaal op te starten en te monitoren. Baas & Baas helpt je graag met het ontwikkelen en lanceren van je strategie. Wij adviseren, analyseren en optimaliseren advertentiecampagnes zodat het maximale rendement uit LinkedIn wordt gehaald.

Waarom de LinkedIn-scan?
– inzicht in de doelgroep
– advies over budget, strategie & adverteren
– gratis scan t.w.v. €300

Vul je gegevens in en ontvang een gratis LinkedIn scan van jouw bedrijf. (Het is geheel vrijblijvend)

  VEELGESTELDE VRAGEN OVER LINKEDIN ADVERTISING

  Hoe werkt het adverteren op LinkedIn?2019-01-31T12:44:54+01:00

  LinkedIn is ideaal voor bedrijven die zich puur richten op de zakelijke markt. Het belangrijkste van adverteren is om de juiste advertentie op het juiste moment te tonen aan de juiste persoon. Door te adverteren op LinkedIn komt dit ideaalplaatje voor adverteerders weer een stukje dichterbij. Door gebruik te maken van de demografische- en geografische gegevens die binnen LinkedIn beschikbaar zijn, is gericht adverteren geen wens meer maar werkelijkheid. De combinatie met een zakelijke context waarbinnen de advertenties worden vertoond, maakt dit medium nóg krachtiger. LinkedIn heeft in Nederland inmiddels meer dan 4,4 miljoen gebruikers.

  Hoe werkt het opzetten van een LinkedIn campagne?2019-01-31T12:47:05+01:00

  Campagnes ontwerpen, instellen en opzetten

  Wil je meer naamsbekendheid, meer websitebezoekers of meer zakelijke deals sluiten? Wij zorgen voor een succesvolle LinkedIn strategie en campagne met een maximaal rendement. LinkedIn is een perfect medium om heel gericht de zakelijke doelgroep te benaderen door middel van de demografische- en geografische gegevens die binnen dit medium beschikbaar zijn.

  Hoe werkt het onderhouden van een LinkedIn campagne?2019-01-31T12:46:57+01:00

  Campagne management

  Zodra je campagne loopt, is het belangrijk om deze te blijven volgen. Hoe effectief is de campagne? Hoe besteed je je budget gedurende de dag? En hoe reageert de doelgroep op de advertenties? Met dagelijks tot wekelijks campagne beheer blijven alle campagnes up-to-date. Management van LinkedIn campagnes is maandelijks opzegbaar.

  LinkedIn baas worden?

  Starten met LinkedIn

  REVIEWS

  Baas & Baas heeft onze website gemaakt en doet daarnaast onze online marketing. De website ziet er echt fantastisch uit, ongelofelijk wat ze neer weten te zetten voor het bedrag dat we hebben betaald. Daarnaast presteren onze advertenties goed en verloopt het contact zeer makkelijk en vlot. Al met al, super blij mee!!

  StudeerpilLogoMick Vrij, Studeerpil

  Zoek je een marketingbureau? Dan zit je hier goed! Deze jongens denken met je mee en komen hun afspraken na. Kortom, een partner waar je op kunt bouwen.

  sollicitego-logoBas Klein Geltink, Sollicitego

  Wij staan door Baas & Baas met onze landingspages en landingswebsites hoog op belangrijke zoekwoorden als “mercruiser reparatie” en “goedkope kampeerspullen”, ook scoren wij in de regio met onze eigen website erg goed op “boot reparatie amsterdam”. Via deze weg haal ik veel extra klanten binnen.

  Joris Reus, WatersportReus

  CONTACT

  Baas & Baas | Online Marketing

  020 – 2148939
  info@baasenbaas.nl

  Johan van Hasseltweg 14A
  Amsterdam 1022WV
  KVK: 70756635

  Wil je graag meer weten over onze diensten?
  Neem dan nu vrijblijvend contact op met onze eindbaas Sander.

   Ik ga akkoord met de privacyverklaring