The Friendly Host

The Friendly host helpt op een eenvoudige manier bij het verhuren van jouw huis op Airbnb.

TheFriendlyHostLogo|fb ads amsterdam|facebook ads ams|thefriendlyhostfb|thefriendlyhostfb

Why?

De doelgroep van The Friendly Host is actief op Facebook & Instagram en werd aangesproken door middel van creatieve ads. Zie voorbeelden hiernaast.Daarnaast is de doelgroep actief op zoek via Google Ads naar hulp bij het verhuren van hun huis.

How?

Baas & Baas heeft een belangrijke rol gespeeld bij het ontwikkelen van een goede Facebook Marketing Strategie. Het doel van deze online marketing was het verlagen van de CPA. De aanpak is als zeer succesvol ervaren. Door een uitstekende samenwerking met de opdrachtgever en een creatieve partij voor de grafische uitingen.Ook hebben wij wij een effectief Google Ads strategie opgezet en door middel van een conversie gerichte campagne het conversiepercentage laten stijgen met 13%.

What?

  • Facebook Advertising
  • Instagram Advertising
  • Google Ads
  • Retargeting campagnes

Een stijging in de resultaten:

Conversiepercentage: 2.36%

Websitebezoekers: 50.99%

Facebookfans: 407

(01/04/18 – 30/06/18) in vergelijking met (01/01/18 – 31/03/18)

2.36% hogere conversie
50.99% stijging in websitebezoekers
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Kroonluchter

11.43% meer websitebezoekers

37,90% organic search toename

Maggie's Way

Advies bij merkpositionering

Ondersteuning bij Online strategie

Jamon Bar Iberico

Facebook & Instagram advertenties

8.000 nieuwe personen bereikt

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin