SHYFT Microdosing

SHYFT is een microdosing brand dat ook bijbehorende coaching aanbiedt. Psilocybine, de psychoactieve stof die in microdosing truffels aanwezig is, kan cellen in de hersenen herstructureren. Het kan je helpen om aan mentale blokkades te werken, slechte gewoonten te doorbreken en bij te dragen aan je algehele balans.

Probleem

Het imago van het microdoseren van truffels is nog niet waar het moet zijn. Veel mensen associëren het met harddrugs en willen er niks van weten, ook al hebben recente studies aangetoond dat microdosering met psilocybine, bij voorkeur gecombineerd met psychotherapie, de symptomen voor een breed scala aan neurologische indicaties significant kan verminderen. Van depressie tot migraine/clusterhoofdpijn, angst en verschillende vormen van verslavingen. Hierom wilde SHYFT meer naamsbekendheid, om zo de voordelen van microdosing en de andere producten van SHYFT verder te verspreiden

Oplossing

Om meer mensen te bereiken op social media hebben wij besloten om SHYFT een social media management pakket aan te bieden. Hierbij nemen wij de content creatie en het posten van de content uit handen, wat ervoor moet zorgen dat we voor SHYFT een groter publiek aantrekken en hun huidige volgers behouden. Voor SHYFT maken wij wekelijks nieuwe Instagram en Facebook posts die aansluiten bij de onderwerpen die SHYFT belangrijk vindt, en de problemen waarvoor hun producten een oplossing biedt.

Resultaten

Voor Instagram hebben wij in de periode dat we voor SHYFT social media management hebben gedaan meer dan 45.000 mensen bereikt (+580%). Er zijn bijna 8000 profiel bezoeken geweest (+59%), en in totaal hebben we 1.121 nieuwe volgers weten te behalen (+55%).

Op Facebook bereikte we iets minder dan 6000 mensen (+2.8d.%), waren er meer dan 350 profiel bezoeken (+470%) en 9 nieuwe vind-ik-leuks op de pagina (+200%).

No items found.
Deel dit project

Jamon Bar Iberico

Facebook & Instagram advertenties

8.000 nieuwe personen bereikt

Curaloe

Facebook & Instagram campagnes

Omzet goals ruim gehaald

Nic&Mic

Click-Through-Rate van 4.38%

35.000 weergaven per maand

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin