Deliverables
Diensten
No items found.

Probleem

Het imago van het microdoseren van truffels is nog niet waar het moet zijn. Veel mensen associëren het met harddrugs en willen er niks van weten, ook al hebben recente studies aangetoond dat microdosering met psilocybine, bij voorkeur gecombineerd met psychotherapie, de symptomen voor een breed scala aan neurologische indicaties significant kan verminderen. Van depressie tot migraine/clusterhoofdpijn, angst en verschillende vormen van verslavingen. Hierom wilde SHYFT meer naamsbekendheid, om zo de voordelen van microdosing en de andere producten van SHYFT verder te verspreiden

Oplossing

Om meer mensen te bereiken op social media hebben wij besloten om SHYFT een social media management pakket aan te bieden. Hierbij nemen wij de content creatie en het posten van de content uit handen, wat ervoor moet zorgen dat we voor SHYFT een groter publiek aantrekken en hun huidige volgers behouden. Voor SHYFT maken wij wekelijks nieuwe Instagram en Facebook posts die aansluiten bij de onderwerpen die SHYFT belangrijk vindt, en de problemen waarvoor hun producten een oplossing biedt.

Resultaten

Voor Instagram hebben wij in de periode dat we voor SHYFT social media management hebben gedaan meer dan 45.000 mensen bereikt (+580%). Er zijn bijna 8000 profiel bezoeken geweest (+59%), en in totaal hebben we 1.121 nieuwe volgers weten te behalen (+55%).

Op Facebook bereikte we iets minder dan 6000 mensen (+2.8d.%), waren er meer dan 350 profiel bezoeken (+470%) en 9 nieuwe vind-ik-leuks op de pagina (+200%).

No items found.
Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?
Plan een gratis consult!

Wat onze klanten over ons zeggen

5.0 sterren op basis van 43 waarderingen.
Julien Dijkslag , Maart, 2023

Baas & Baas bedankt voor de goede service 🙌. Tot de volgende keer 💪🏼

Rogier van Kralingen , December, 2023

Geeft perspectief en uitstekende service, vooral in tijden waarin marketing overweldigend kan zijn.

Sol Wortelboer , Februari, 2024

Uitstekende samenwerking, geweldige service en communicatie met een goed product tot gevolg. Grote bazen :)

Heleen Spruijt , Februari, 2020

We zijn superblij met het eindresultaat van onze webshop neeve.com en vinden de samenwerking met Baas & Baas erg goed. De lijnen zijn kort waardoor er snel én efficient geschakeld kan worden.

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
't Klooster Interieurmakers
VondelGym
PANCAKES Amsterdam
DGTL Health
Sup Sup Club
Regina Floral Feelings
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners