Restaurant Floreyn

Restaurant Floreyn is een fine dining restaurant midden in het centrum van Amsterdam. De specialiteiten van restaurant Floreyn ligt bij de Nederlandse keuken en de Nederlandse wijnen. De Nederlandse keuken is namelijk niet enkel stamppot, haring en erwtensoep.

Restaurant Floreyn

Probleem

Restaurant Floreyn had nog niet veel bereik opgebouwd op de organische sociale media kanalen. Wegens de corona-crisis moesten alle restaurants dicht waardoor restaurant Floreyn met een creatieve oplossing moest komen om toch haar klanten te blijven dienen. Zij introduceerden het D.I.T-menu (Do It Together menu), waarbij de mensen samen met Floreyn een volledig menu met de beste producten van de Nederlandse bodem op tafel kunnen zetten. Deze wilde ze graag ook op een goede manier aan de man brengen.

Oplossing

Met behulp van Facebook campagnes konden wij ervoor zorgen dat het D.I.T. menu beter verkocht kon worden. Tijdens deze campagnes hebben wij ons vooral gefocust op de mensen die in en rondom Amsterdam wonen. Daarnaast was het ook van belang om de juiste interesses te targetten. Denk hierbij aan fine dining, food & wine en dineren. Aangezien de doelgroep specifieke interesses heeft, is het belangrijk om de juiste interesses te achterhalen en vooral om te testen.

Resultaten

Baas & Baas werkt al enige maanden samen met restaurant Floreyn. Deze samenwerking heeft voor een aantal hele mooie resultaten gezorgd.

Aankopen

Met behulp van verschillende campagnes hebben we meer dan 40 aankopen van het D.I.T. menu binnengehaald.

Bereik & CTR

Er zijn meer dan 130.000 mensen bereikt door de verschillende Facebook campagnes. Hier is een gemiddelde CTR (Click Through Rate) van 3,51% behaald. De gemiddelde CTR in Nederland ligt rond de 1,50% (FrankWatching). Met een CTR van 3,51% zitten we dus ruim boven het gemiddelde!

CPC & CPM

Met een gemiddelde CPC (Cost per Click) van €0,38 en een CPM (Cost per 1000 weergaven) van €5,71 is het op Facebook adverteren een erg goedkope variant. Daarnaast kan je de doelgroep heel nauwkeurig bepalen, perfect dus om op te adverteren.

Gemiddelde CTR 3,5%
Gemiddelde CPM €5,71
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Susty.Amsterdam

WordPress webdevelopment

On-page SEO optimalisatie

Sup Sup Club

CTR van >17%

157.000 mensen bereikt

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin