Restaurant Floreyn

Restaurant Floreyn

Deliverables
Gemiddelde CTR 3,5%
Gemiddelde CPM €5,71
Diensten
No items found.

Probleem

Restaurant Floreyn had nog niet veel bereik opgebouwd op de organische sociale media kanalen. Wegens de corona-crisis moesten alle restaurants dicht waardoor restaurant Floreyn met een creatieve oplossing moest komen om toch haar klanten te blijven dienen. Zij introduceerden het D.I.T-menu (Do It Together menu), waarbij de mensen samen met Floreyn een volledig menu met de beste producten van de Nederlandse bodem op tafel kunnen zetten. Deze wilde ze graag ook op een goede manier aan de man brengen.

Oplossing

Met behulp van Facebook campagnes konden wij ervoor zorgen dat het D.I.T. menu beter verkocht kon worden. Tijdens deze campagnes hebben wij ons vooral gefocust op de mensen die in en rondom Amsterdam wonen. Daarnaast was het ook van belang om de juiste interesses te targetten. Denk hierbij aan fine dining, food & wine en dineren. Aangezien de doelgroep specifieke interesses heeft, is het belangrijk om de juiste interesses te achterhalen en vooral om te testen.

Resultaten

Baas & Baas werkt al enige maanden samen met restaurant Floreyn. Deze samenwerking heeft voor een aantal hele mooie resultaten gezorgd.

Aankopen

Met behulp van verschillende campagnes hebben we meer dan 40 aankopen van het D.I.T. menu binnengehaald.

Bereik & CTR

Er zijn meer dan 130.000 mensen bereikt door de verschillende Facebook campagnes. Hier is een gemiddelde CTR (Click Through Rate) van 3,51% behaald. De gemiddelde CTR in Nederland ligt rond de 1,50% (FrankWatching). Met een CTR van 3,51% zitten we dus ruim boven het gemiddelde!

CPC & CPM

Met een gemiddelde CPC (Cost per Click) van €0,38 en een CPM (Cost per 1000 weergaven) van €5,71 is het op Facebook adverteren een erg goedkope variant. Daarnaast kan je de doelgroep heel nauwkeurig bepalen, perfect dus om op te adverteren.

No items found.
Deel dit project

Wat onze klanten over ons zeggen

5.0 sterren op basis van 43 waarderingen.
Julien Dijkslag , Maart, 2023

Baas & Baas bedankt voor de goede service 🙌. Tot de volgende keer 💪🏼

Rogier van Kralingen , December, 2023

Geeft perspectief en uitstekende service, vooral in tijden waarin marketing overweldigend kan zijn.

Sol Wortelboer , Februari, 2024

Uitstekende samenwerking, geweldige service en communicatie met een goed product tot gevolg. Grote bazen :)

Heleen Spruijt , Februari, 2020

We zijn superblij met het eindresultaat van onze webshop neeve.com en vinden de samenwerking met Baas & Baas erg goed. De lijnen zijn kort waardoor er snel én efficient geschakeld kan worden.

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
't Klooster Interieurmakers
VondelGym
PANCAKES Amsterdam
DGTL Health
Sup Sup Club
Regina Floral Feelings
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners