Cantine de Caron

CANTINE de Caron is dé gastvrije ontmoetingsplaats van het Westergasterrein. In het voormalige fabrieksgebouw huist Cantine de Caron, een brasserie waar je ontvangen wordt voor een snelle lunch tot een uitgebreid diner. Cantine de Caron verwelkomt haar gasten op een warme manier vanuit de gedachtegoed van de Familie Caron: goed eten, goede wijn en gastvrije service. De menukaart herbergt herkenbare Franse gerechten met een mediterraanse sfeer en op de wijnkaart, wijnen uit alle vooraanstaande Franse regio’s.

Cantine de Caron

Probleem

Cantine de Caron had moeite met de online vindbaarheid van hun website. In Amsterdam heerst er grote concurrentie als het gaat om hippe brasseries met industriële sferen. Daarom kreeg je andere opties bij bepaalde zoekwoorden die gerelateerd zijn aan Cantine. Daarnaast kan het voormalige fabrieksgebouw aardig wat gasten ontvangen, en kon Cantine zeker nog wel wat reserveringen erbij gebruiken. Tot slot had Cantine personeel nodig toen het restaurant weer open mocht, en met het personeelstekort in de horeca was adverteren bijna een must.

Oplossing

Voor Cantine de Caron hebben wij de online vindbaarheid vergroot door wat SEO toe te passen zodat de website beter vindbaar is met organische zoektermen, maar vooral ook geadverteerd via Google. Op deze manier pak je de vindbaarheid vanaf twee kanten aan en zorg je dat de website op basis van de meest voorkomende keywords gevonden wordt. Ten slotte hebben wij Facebook advertising ingezet om de naamsbekendheid te vergroten, het maken van reserveringen aan te sporen en openstaande vacatures te promoten. Sander Baas is laatst zelf weten eten bij Cantine, en het was er een drukte van jewelste!

Resultaat

Facebook resultaten: gemiddelde  CTR behaald van > 3%. Met de facebook campagnes hebben we gezorgd voor 150+ reserveringen.Google resultaten: gemiddelde CTR van > 2%. Met de google ads campagne hebben we gezorgd voor 200+ reserveringen.

CTR (Clickthrough rate) 12,5%
Reserveringen 350+
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Alpaca Loca

Gemiddelde CTR 2,14%

ROAS 5,89

VanLoman

Meer engagement

Meer naamsbekendheid opbouwen

Maggie's Way

Advies bij merkpositionering

Ondersteuning bij Online strategie

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin