Cantine de Caron

Cantine de Caron

CANTINE de Caron is dé gastvrije ontmoetingsplaats van het Westergasterrein. In het voormalige fabrieksgebouw huist Cantine de Caron, een brasserie waar je ontvangen wordt voor een snelle lunch tot een uitgebreid diner. Cantine de Caron verwelkomt haar gasten op een warme manier vanuit de gedachtegoed van de Familie Caron: goed eten, goede wijn en gastvrije service. De menukaart herbergt herkenbare Franse gerechten met een mediterraanse sfeer en op de wijnkaart, wijnen uit alle vooraanstaande Franse regio’s.

Probleem

Cantine de Caron had moeite met de online vindbaarheid van hun website. In Amsterdam heerst er grote concurrentie als het gaat om hippe brasseries met industriële sferen. Daarom kreeg je andere opties bij bepaalde zoekwoorden die gerelateerd zijn aan Cantine. Daarnaast kan het voormalige fabrieksgebouw aardig wat gasten ontvangen, en kon Cantine zeker nog wel wat reserveringen erbij gebruiken. Tot slot had Cantine personeel nodig toen het restaurant weer open mocht, en met het personeelstekort in de horeca was adverteren bijna een must.

Oplossing

Voor Cantine de Caron hebben wij de online vindbaarheid vergroot door wat SEO toe te passen zodat de website beter vindbaar is met organische zoektermen, maar vooral ook geadverteerd via Google. Op deze manier pak je de vindbaarheid vanaf twee kanten aan en zorg je dat de website op basis van de meest voorkomende keywords gevonden wordt. Ten slotte hebben wij Facebook advertising ingezet om de naamsbekendheid te vergroten, het maken van reserveringen aan te sporen en openstaande vacatures te promoten. Sander Baas is laatst zelf weten eten bij Cantine, en het was er een drukte van jewelste!

Resultaat

Facebook resultaten: gemiddelde  CTR behaald van > 3%. Met de facebook campagnes hebben we gezorgd voor 150+ reserveringen.Google resultaten: gemiddelde CTR van > 2%. Met de google ads campagne hebben we gezorgd voor 200+ reserveringen.

CTR (Clickthrough rate) 12,5%
Reserveringen 350+
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Julien Dijkslag , Maart, 2023

Baas & Baas bedankt voor de goede service 🙌. Tot de volgende keer 💪🏼

Rogier van Kralingen , December, 2023

Geeft perspectief en uitstekende service, vooral in tijden waarin marketing overweldigend kan zijn.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Heleen Spruijt , Februari, 2020

We zijn superblij met het eindresultaat van onze webshop neeve.com en vinden de samenwerking met Baas & Baas erg goed. De lijnen zijn kort waardoor er snel én efficient geschakeld kan worden.

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
PANCAKES Amsterdam
DGTL Health
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way