Cafe Wijs

Cafe Wijs op de zeedijk is een authentiek Amsterdams Café. Het café is bekend van zijn speciale Wijs bieren en het Hofje van Wijs is een rustig terras op de drukke Zeedijk. Cafe Wijs is sinds 1792 al een begrip in Amsterdam.

Cafe Wijs|Hofje van Wijs

Why?

Cafe Wijs was toe aan een nieuwe website. Baas & Baas maakte het ontwerp en  heeft dit omgezet in een werkzame website. Naast een nieuwe website was Baas & Baas verantwoordelijk voor de Facebook en Instagram advertenties.

How?

Baas & Baas heeft een nieuwe website ontwikkeld met on-page SEO optimalisatie, als garantie voor een goede vindbaarheid in de zoekresultaten. Daarnaast heeft Baas & Baas ook een Facebook en Instagram campagne ontwikkeld. Cafe Wijs heeft al grote bekendheid in Amsterdam. Het doel van de campagnes was de juiste doelgroep op een betere manier te bereiken. Een hogere Click-Through-Rate heeft geleid tot meer doelgericht verkeer naar de website. Met als uiteindelijke uitkomst een hogere conversie. De aanpak is als zeer succesvol ervaren. De samenwerking verliep uitstekend en de opdrachtgever is dan ook zeer tevreden met de stappen die we gemaakt hebben. Ook de nieuwe look van de website is naar wens van de klant.

What?

  • WordPress webdevelopment
  • SEO optimalisatie
  • Facebook advertising
  • Instagram advertising
WordPress webdevelopment
Facebook & Instagram advertising
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Norbruis Clement Advocaten

WordPress webdevelopment

On-page SEO optimalisatie

Becis

15% extra bezoekers op de site

Bezochte pagina's +30%