Cafe Wijs

Cafe Wijs op de zeedijk is een authentiek Amsterdams Café. Het café is bekend van zijn speciale Wijs bieren en het Hofje van Wijs is een rustig terras op de drukke Zeedijk. Cafe Wijs is sinds 1792 al een begrip in Amsterdam.

Cafe Wijs|Hofje van Wijs

Why?

Cafe Wijs was toe aan een nieuwe website. Baas & Baas maakte het ontwerp en  heeft dit omgezet in een werkzame website. Naast een nieuwe website was Baas & Baas verantwoordelijk voor de Facebook en Instagram advertenties.

How?

Baas & Baas heeft een nieuwe website ontwikkeld met on-page SEO optimalisatie, als garantie voor een goede vindbaarheid in de zoekresultaten. Daarnaast heeft Baas & Baas ook een Facebook en Instagram campagne ontwikkeld. Cafe Wijs heeft al grote bekendheid in Amsterdam. Het doel van de campagnes was de juiste doelgroep op een betere manier te bereiken. Een hogere Click-Through-Rate heeft geleid tot meer doelgericht verkeer naar de website. Met als uiteindelijke uitkomst een hogere conversie. De aanpak is als zeer succesvol ervaren. De samenwerking verliep uitstekend en de opdrachtgever is dan ook zeer tevreden met de stappen die we gemaakt hebben. Ook de nieuwe look van de website is naar wens van de klant.

What?

  • WordPress webdevelopment
  • SEO optimalisatie
  • Facebook advertising
  • Instagram advertising
WordPress webdevelopment
Facebook & Instagram advertising
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

QSB-Diensten

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

Norbruis Clement Advocaten

WordPress webdevelopment

On-page SEO optimalisatie

Landgoed Valkenhorst

Nieuwe en moderne website

Potentiële doelgroep beter bereiken

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin