Actief 65+

Actief65+ is een uitzendbureau voor 65-plussers die graag actief willen blijven op de arbeidsmarkt. Actief65+ opereert online op landelijk niveau met als doel het samenbrengen van opdrachtgevers en 65-plussers die opzoek zijn naar een baan.

actief65+|||

Probleem

De website van Actief65+ werd nog niet goed gevonden door de doelgroep. Men merkte dat de doelgroep nog niet goed op de hoogte was van de website. Hiervoor hebben wij een complete Facebook strategie bedacht en opgezet. Daarnaast was Actief65+ nog niet goed vindbaar op de verschillende social media kanalen, terwijl de doelgroep zich wel bevindt op deze kanalen. Het zou dus een gemiste kans zijn om hier geen gebruik van te maken.  

Oplossing

Met behulp van Facebook campagnes konden wij ervoor zorgen dat er nieuwe inschrijvingen binnen konden komen. Tijdens deze campagnes hebben wij ons vooral gefocust op mensen van 65+, wat binnen de doelgroep valt. Verder in het Facebook proces hebben wij man en vrouw opgesplitst om zo een beter beeld te krijgen van hoe de doelgroep reageert op bepaalde advertenties. Daarnaast zijn er verschillende teksten en beeldmateriaal gebruikt zodat de doelgroep op verschillende manieren aangesproken kon worden.  

Resultaten

Baas & Baas werkt al 3 jaar samen met Actief65+, deze samenwerking heeft voor een aantal hele mooie resultaten bezorgd.

Leads

Met behulp van de verschillende campagnes hebben we meer dan 1000 leads (inschrijvingen) op de website binnengehaald.

Bereik & CTR

Er zijn meer dan een miljoen mensen bereikt door de verschillende Facebook campagnes. Hier is een gemiddelde CTR (Click Through Rate) van 4,24% behaald. De gemiddelde CTR in Nederland ligt rond de 1,50% (FrankWatching). Met een CTR van 4,24% zitten we dus ruim boven het gemiddelde!

CPC & CPM

Met een gemiddelde CPC (Cost per Click) van €0,17 en een CPM (Cost per 1000 weergaven) van €4,98 is het op Facebook adverteren een erg goedkope variant. Daarnaast kan je de doelgroep heel nauwkeurig bereiken.

Opsomming van de voordelen van Facebook marketing

  • Meer bezoekers naar de website
  • Meer leads of verkopen genereren
  • Potentiële doelgroep bereiken
  • Goedkope manier om te adverteren
  • Resultaatgerichte campagnes
  • Meer omzet, klanten en online succes voor jouw onderneming
Gemiddelde CTR 4,2%
Gemiddelde CPM €4,98
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Actief 65 Plus

2.85% stijging in conversie

40.34% meer websitebezoekers

Bamboo basics

SEO campagnes

Facebook & Instagram campagnes

Eventcare

Klikken >65.000

Leads >400

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin