Wij zijn Baas & Baas

Baas groeistrategie

Baas & Baas levert een groeistrategie op maat. We starten met een kick-off, hierna volgt de strategie met een timeline. We focussen op een full funnel en gaan aan de slag met experimenten. Jij krijgt een baas als contactpersoon, real-time KPI dashboard en we delen graag onze inzichten met jouw team.

Meer informatieKom langs! ☕️

Full Service Growth Strategy

Wie wil groeien heeft een plan nodig

We starten met een kick-off sessie en bespreken je ambities en positionering. Hierna nemen we je online kanalen onder de loep en analyseren we aan de hand van data hoe jouw doelgroep zich beweegt. We leggen dit naast onze playbooks en we voeren experimenten uit.

Begin je groeistrategie

Aan de hand van consumer insights ontwikkelen we een doordachte online marketing strategie bestaande uit:

MerkstrategieContentstrategieDistributiestrategie

Online marketing

Full Funnel Strategy

Via de funnel en customer journey zetten we verschillende kanalen voor jou in. Wij kiezen voor impactvolle online campagnes. Zo optimaliseren we jouw online aanwezigheid en gaan we maandelijks aan de slag met experimenten en de groeistrategie. We meten het effect en analyseren de KPI's in een dashboard. We delen de resultaten graag met jouw team.

Groei met online marketing

Web development

Performance websites

Een website is niet alleen het visitekaartje van je bedrijf. Natuurlijk is het ook belangrijk dat hij er mooi uitziet en goed werkt. Maar zonder bezoekers is het een lege huls, daarom is iedere website die wij maken geoptimaliseerd voor performance en de zoekmachines.

Future proof websites
Avalon ConnectAvalon ConnectAvalon Connect

Wil jij meer leren over full service digital marketing diensten?

Oké goed bezig impactvolle ondernemer! Jouw marketing strategie is compleet en de distributiestrategie staat als een huis. Nu is het tijd voor de executie (uitvoering). Welke marketing diensten passen bij jouw doelgroep?

Facebook advertising

Met de inzet van facebook advertising zorgen wij ervoor dat jouw doelgroep niet meer om je heen kan.

Lees meer

Zoekmachine advertising

Zoekmachine advertising, Search Engine Advertising of SEA, is de betaalde promotie van websites in de zoekresultaten van zoekmachines.

Lees meer

Google Ads (SEA)

Wil je een product, dienst, boodschap of aanbieding promoten in Google?

Lees meer

Content marketing

Door een inspirerende, originele en krachtige contentstrategie wekken wij interesse op bij consumenten.

Lees meer

Het bazen team

Baas & Baas beschikt over een jong en toegewijd team. Ieder van ons heeft een eigen expertise waar hij met veel overgave aan werkt. We gebruiken de beste tools en volgen de laatste innovaties en technologieën. Bovendien zorgen dagelijkse potjes tafeltennis voor nieuwe energie en creativiteit. Zo kunnen we met volle concentratie werken aan zaken die er echt toe doen, meer website bezoekers en online succes!

Noa Breed
Campagne manager

Noa is zojuist begonnen als Campagne manager en ze zal ze zich richten op het plannen, uitvoeren en beheren van campagnes op allerlei verschillende kanalen. In haar vrije tijd zit Noa niet graag stil, elke ochtend is ze in de sportschool te vinden om haar dag actief te beginnen, maar waar ze pas echt blij van wordt is: de zon🌞

LinkedIn icon
Summer Husmann
Online Marketeer

Summer is onze enthousiaste online marketeer. Als student Communicatiewetenschap is ze creatief en leergierig en heeft ze een passie voor alles wat met online marketing te maken heeft. Bij Baas & Baas is Summer verantwoordelijk voor de social media kanalen van Baas & Baas en doet ze aan social media management voor bepaalde klanten. Met haar frisse blik en drive om te blijven leren en groeien is ze een echte social queen!

LinkedIn icon
Koen Franken
Webdeveloper

Koen de man is als webdeveloper achter het bouwen en onderhouden van websites. Met zijn ruime ervaring in het vak weet hij precies wat er nodig is om een succesvolle website neer te zetten. Koen gebruikt daarbij de laatste technieken en ontwikkelt zijn eigen frameworks, waardoor zijn websites stabiel blijven en Google-vriendelijk zijn. Zodoende is hij in staat websites te bouwen die er niet alleen mooi uitzien, maar ook goed presteren.

LinkedIn icon
Michel Baas
Oprichter

De webdevelopment Baas met allround WordPress skills. Michel is een expert . Hij heeft jarenlange ervaring op het gebied van webontwikkeling met een focus op WordPress. Michel is ook een fervent tafeltennisser, hoewel hij niet langer de onbetwiste #1 meer is.

LinkedIn icon
Jop Bosma
Webdesigner

Met zijn oog voor kleur, uitstraling en lay-out, is Jop onze meest creatieve webdesign Baas. Waar hij misschien nog een beetje zijn tafeltennis skills kan bijschaven, daar is hij een echte specialist als het gaat om het ontwerpen van een website tot een waar kunstwerk. 

LinkedIn icon
Leon Hamelink
Strategische Marketing Baas

Leon is de strategische marketing Baas. Hij geeft SEO advies van niveau, zorgt voor een heldere structuur en helpt Baas & Baas een handje om de bedrijfsprocessen efficiënter in te richten. Na 12 jaar ervaring in (online) marketing kunnen we met overtuiging zeggen dat Leon met zijn heldere aanpak in staat is om snel resultaten te behalen en zo de concurrentie voor te blijven.

LinkedIn icon
Alba Baas
Kantoorhond

Als Portugese straatsoldaat altijd op zoek naar de beste snack deals. Stukjes worst, ham, kaas of groenten lust ze ook! Creatieve brainstorms zijn Alba haar favoriet, Alba pikt graag de beste ballen uit de mand. Alba is ook in te zetten als vloer dweiltje.

LinkedIn icon
Yarre Wille
Designer

Een designer met een focus op usability en user experience design. Wat zijn belangrijkste doel is? Er voor zorgen dat zijn ontwerp perfect is afgestemd op de gebruiker. Met zijn achtergrond in design heeft Yarre een sterk begrip ontwikkeld van het creëren van intuïtieve en boeiende ontwerpen die voldoen aan de behoeften van klanten en hun gebruikers. Hij luistert graag naar verschillende ideeën en staat open om nieuwe dingen te proberen!

LinkedIn icon
Sander Baas
Eindbaas

Sander is de Online Eindbaas. Manager van het Bazen team, met een sterke basis in Corporate Communicatie (MSc). In zijn werk richt Sander zich op de groei, de sales en het management binnen Baas & Baas, waarbij hij zich focust op het benaderen van bedrijven die net als Baas & Baas een positieve impact willen maken op de wereld. Sander gelooft dat communicatie het fundament is van elke organisatie. Met behulp van goede communicatie kun je vertrouwen creëren, resultaten behalen en je doelstellingen bereiken. Mensen informeren, motiveren en aansturen kan hij dus als geen ander!

LinkedIn icon
Immelda Oord
Strategie/Pinterest specialist

Immelda werkt bij Baas & Baas als freelance strategie/pinterest specialist. Immelda is doelgericht en weet van aanpakken, en werkt dan ook graag met ambitieuze bedrijven en professionals die hun marketing serieus nemen.

LinkedIn icon
Jeroen van Kesteren
SEA Specialist

Jeroen is onze Search Engine Advertising (SEA) specialist. Je kunt hem alles vragen over SEA-campagnes en hij is altijd bereikbaar.

LinkedIn icon
Tim Douna
Online Marketeer

Maak kennis met Tim, Met zijn passie voor online marketing en zijn vastberadenheid om doelen te bereiken, is goede toevoeging voor ons team. Met zijn oog voor detail, vormgeving en een nieuwsgierige aard, draagt Tim bij aan het behalen van de online doelstellingen van Baas & Baas en onze klanten. Tim is een echte doorzetter en pakt alles snel op.

LinkedIn icon
Demi Kuijper
Accountmanager

Demi is accountmanager van verschillende klanten van Baas & Baas. Ze houdt zich vooral bezig met accountmanagement en relatiebeheer, waarbij haar doel is de kwaliteit te blijven waarborgen. Zo nu en dan helpt zij ook graag mee met contentstrategie en design. Met haar achtergrond in de grafische vormgeving is Demi goed in staat om heldere en impactvolle content te ontwikkelen die past bij de strategie van haar klanten. In dit hele proces is zij graag maatschappelijk betrokken, denkt mee met de SDG’s, waarbij het maken van impact centraal staat.

LinkedIn icon
Fenna van Dijk
Online Marketeer

Fenna is afgestudeerd media en informatie aan de Universiteit van Amsterdam. Ze begon haar reis bij Baas & Baas als stagiair online marketing en breidt nu haar vaardigheden uit op het gebied van social advertising, Google Ads en social media management. Met haar bachelor op zak en eerdere ervaring in het vakgebied stijgt Fenna snel door de rangen bij Baas & Baas.

LinkedIn icon
Ciro Goudswaard
Project Manager

Een ware project manager, al zeggen we het zelf! Ciro is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van projecten en zorgt ervoor dat alle betrokken partijen op de hoogte zijn van wat er gebeurt, wat er moet gebeuren en wie wat doet. Ook houdt hij toezicht op de kosten en de voortgang van het project, en grijpt in waar nodig.

LinkedIn icon
Tonco Hannewijk
Marketeer & Designer

Een veelzijdig marketeer en ontwerper als het gaat om (online) marketing materiaal. Van originele social media posts tot aan advertenties, Tonco weet wat er nodig is om ervoor te zorgen dat jouw digitale zichtbaarheid op orde is. Daarnaast ook zeker niet onbelangrijk op het gebied van sales!

LinkedIn icon
Azam Awan
Webdeveloper & UX/UI design

Een creatieve duizendpoot die met passie en uitgebreide kennis jouw website bouwt. Van webdesign tot onderhoud, van e-commerce tot functionele websites. Met een mooi portfolio aan ervaring in het vak en een vlijmscherpe blik voor detail, weet Azam Awan precies wat nodig is om jouw website optimaal te laten presteren. Daarnaast is hij ook opgeleid in UX/UI design, zodat je website er niet alleen goed uitziet, maar ook prettig en intuïtief functioneert.

LinkedIn icon
Matthijs Tisserand
Lead Webdeveloper

Een baas in het bouwen van websites en webshops in WordPress, Shopify en Webflow; vertrouwd met elk platform dat je nodig hebt! Met een achtergrond in design let hij goed op de kleine details en zorgt er voor dat het resultaat er tip-top uitziet en goed functioneert.

LinkedIn icon
Sophie Falkena
Administratie Baas

Sophie is Baas & Baas' administratieve alleskunner. Ze verwerkt alle facturen en bonnetjes, houdt het financiële overzicht bij en doet ook nog freelance copywriting voor ons. Dankzij onder andere Sophie kunnen we onze handen vrij houden om te ondernemen!

LinkedIn icon
Ben jij klaar om het team te ontmoeten? Boek dan een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor. Liever digitaal? Dat kan ook!
Kom langs! ☕️Plan een digitale call 💻

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin