Nieuw kantoor Baas & Baas - Amsterdam Noord

Door:

-

25/7/2018

Wij zijn verhuisd van de Overtoom naar Amsterdam-Noord. Ons nieuwe adres is Johan van Hasseltweg 14A, 1022WV Amsterdam.

Openbaar vervoer

Het Baas & Baas kantoor is dichtbij de pont Azartplein-Halte Zamenhofstraat en tevens goed bereikbaar vanaf de pont Centraal Station - Buiksloterweg. Amsterdam-Noord is nog beter bereikbaar geworden door de komst van de Noord/Zuidlijn. Via Centraal is het dus ook mogelijk om de metro 52 te nemen richting Station Amsterdam Noord. Je kunt het beste uitstappen bij Station Noorderpark en dan de Johan van Hasseltweg aflopen richting het IJ (5 minuten). Met het openbaar vervoer zijn er nog meer mogelijkheden zoals de bus 32, 33, 34, 35 vanaf Centraal Station, ook hier kun je weer uitstappen bij de rotonde van de Johan van Hasseltweg en richting het IJ lopen.

Auto

Via de auto is Amsterdam-Noord goed bereikbaar via de A10, neem Afrit Volendam vanaf de A10/E35, vervolgens S116.Klik hier voor de routebeschrijving van Utrecht.

Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur, sinds juli 2018 geldt het parkeertarief van €1,30 per uur.Jullie zijn van harte welkom op een keer langs te komen, de koffie staat altijd voor je klaar.

Over de auteur:
LinkedIn icon
Wil jij een online baas worden? Wij maken van jouw website graag een baas op het internet.

Wij bieden alle websites een gratis quick scan aan.
Gratis quick scan!
Online Baas worden?

Laat je e-mail achter.

Bedankt voor je bericht!
Er is iets misgegaan met het versturen.
Categorieën
Recente berichten
Deel dit bericht