WIL JIJ ONLINE
DE BAAS WORDEN?

Je hebt je bedrijf nagenoeg duidelijk in kaart; je weet dus je bedrijf goed te omschrijven in termen van kernwaarden, doelen en doelgroepen. Het is nu tijd dat je je focust op een volgende stage: de distributiestrategie. Je leest het hieronder

Meer informatie
Contact

DISTRIBUTIESTRATEGIE

Het klinkt misschien ingewikkelder dan het is, maar distributie betreft een route die een product of dienst aflegt van de fabrikant naar de klant. Dankzij de digitale technologie van tegenwoordig kunnen bedrijven nog gemakkelijker in direct contact komen met de klant. Middels een goed uitgewerkte distributiestrategie ben jij in staat jouw boodschap succesvol naar jouw publiek te communiceren. Daarmee is de kans groot dat de verkooppotentieel van je onderneming wordt gemaximaliseerd. Maar hoe weet je welk distributiekanaal het beste is of je huidige distributiestrategie sterk genoeg is?

HET JUISTE DISTRIBUTIEKANAAL VOOR JOUW BEDRIJF

Samen met ons bepalen we wat het meest geschikte distributiekanaal is voor jouw bedrijf. Daartoe kijken we naar de specifieke producten of diensten die jij verkoopt; de productcategorie waartoe het behoort, de kenmerken en de verkoopdoelen. Elk product of elke dienst heeft immers een andere strategie nodig. Daarnaast houdt het budget en jouw KPI’s dat je kan en wil besteden ook verband met de keuze in een geschikt distributiekanaal.

WAT WIJ DOEN

In een zoektocht naar de juiste distributiestrategie focussen wij ons op een aantal componenten.

 • Analyse van het bedrijf; huidige distributiestrategie (als die er is), doelgroepkeuze, KPI’s, concurrenten.

 • Bepalen in hoeverre de huidige distributiestrategie het best zou passen bij de unieke waardepropositie en de marktsegmenten van jouw bedrijf OF het bepalen van een nieuwe distributiestrategie die aansluit bij de unieke waardepropositie en de marktsegmenten.

 • Begeleiding in de implementatie van de distributiestrategie tot resultaat verzekerd is.

 • Monitoring van de resultaten en aanscherpen waar nodig.

DE DISTRIBUTIEKANALEN

Binnen Baas & Baas bieden wij verschillende distributiekanalen aan om jouw product of dienst online te promoten.

 • Google: SEO/linkbuilding/content marketing
 • Advertising:
 • Facebook/LinkedIn/Instagram/Pinterest/TikTok/Snapchat/Google Ads/Microsoft
 • E-mail marketing
 • Social media campagnes
 • Conversie optimalisatie
 • En meer

GA JIJ DE UITDAGING MET ONS AAN?

Wil jij een goede de juiste distributiestrategie voor je bedrijf uitrollen? hanteren? Wij kunnen jou hier uiteraard bij helpen. Met een team van 18 experts en al vele cases verder, maken wij van jouw bedrijf een BAAS in de online wereld.

Contact

BRAND STRATEGIE

Wat maakt jouw bedrijf uniek? En wordt dit ook zo gecommuniceerd naar het publiek? Middels een heldere merkidentiteit kom je tot de kern van je organisatie.

Meer informatie

DISTRIBUTIE STRATEGIE

Hoe communiceer jij jouw boodschap? Via welke online distributiekanalen? Het bepalen van een goede distributiestrategie is cruciaal binnen jouw online strategie.

Meer informatie

CONTENT STRATEGIE

Content strategie. Met een goed, uitgedachte strategie ben jij in staat een Baas te worden op online gebied: Google/Sociale media/Website.

Meer informatie

Wat klanten over ons zeggen

Gebaseerd op 36 recensies.
Sjoerd Geers
Sjoerd Geers
2022-05-12
Zeker bazen in webdevelopment, mooi eindproduct afgeleverd en vooral een hele leuke gezellige samenwerking.
Anna Stolyarova
Anna Stolyarova
2022-04-20
Joren Jans
Joren Jans
2022-01-07
Stefan Sinnige
Stefan Sinnige
2022-01-07
Nick Dontje
Nick Dontje
2022-01-07
Alpaca Loca
Alpaca Loca
2021-08-13
This agency has definitely helped us to take our company to the next level! Sander Baas, the founder is very helpful with open communication, he is always available by email and telephone. Especially their all- around way of working makes Baas & Baas a unique agency, they offer SEO, all around marketing, website building, all you need under one roof. This is why we chose Baas & Baas for all digital services, and we are satisfied we did. We would recommend this agency to any company who wants to get more our of their webshop. We would say this is one of the more affordable companies where they can take care of many aspects of your webshop/ website and create more sales.
Veronica Jibodh
Veronica Jibodh
2021-08-11
Tijdens de intake gesprekken met Sander kreeg ik al een fijn gevoel bij dit bedrijf. Ik heb met meerdere bedrijven gesproken voor de online marketing voor mijn bedrijf. Maar hier kreeg ik echt het gevoel dat ze met me meedachten. Demi is mijn campagne manager en ze denkt continu met me mee en houdt me regelmatig op de hoogte. Overall: Dit bedrijf is professioneel en ze weten waar ze het over hebben.
Joëlle de Koning
Joëlle de Koning
2021-04-05
Rens Tenzer
Rens Tenzer
2021-01-20
Het beste online marketing bureau van Amsterdam!
S Osman
S Osman
2021-01-06
Ik ben erg blij met onze samenwerking bij Baas&Baas. Ze communiceren goed en zijn altijd vriendelijk, beleefd en professioneel. Onvermijdelijk komen er moeilijkheden/obstakels bij het facebookadverteren voor..., dan denken ze graag mee en helpen je vooruit.

De baas geworden in Google:

CONTACT

Baas & Baas | Online Marketing B.V.

020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Johan van Hasseltweg 16B
Amsterdam 1022WV
KVK: 86904159
BTW-nummer: NL864141506B01
Rekeningnummer: NL09 TRIO 0320 4952 48
BIC (SWIFT): TRIONL2U