Studeerpil

Studeerpil zorgt op een 100% natuurlijke en verantwoorde manier voor meer focus en concentratie. Wie krijgt het tegenwoordig nog voor elkaar om zich voor een langere tijd te kunnen concentreren? Studeerpil is jouw steun in de rug voor het leveren van mentale topprestaties en de concentratiepil voor studenten, sporters en ondernemers.

Studeerpil

Why?

Studeerpil had een verouderde webshop. Wij hebben een nieuwe webshop gebouwd die geoptimaliseerd is voor conversie. Een overzichtelijke en eenvoudig te bestellen webshop. Met goede online marketing campagnes (SEO, SEA, Social advertising) is Studeerpil een succes geworden.

How?

Baas & Baas heeft het design en development van de webshop uitgevoerd. Voor een goede vindbaarheid hebben wij gefocust op on-page SEO optimalisatie. Dit resulteerde in een informatieve, overzichtelijke en aantrekkelijke webshop naar tevredenheid van de klant. Met relevante ads proberen wij de jonge doelgroep op de juiste manier naar de site te sturen.

What?

  • Webdesign + webdevelopment
  • SEO optimalisatie
  • SEA campagnes (Google Ads)
  • Social advertising (Facebook + Instagram)

Het resultaat van de website kun je bekijken op www.studeerpil.nl

Een stijging in de resultaten:

Conversiepercentage: 4.21%

Websitebezoekers: 89.49%

Facebookfans: 1024

(01/06/18 – 31/07/18) in vergelijking met (01/04/18 – 31/05/18)

4.21% stijging in conversie
89.49% meer websitebezoekers
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

HMK Notarissen

Geoptimaliseerd voor de zoekmachine

Nieuwe en frisse website

FunkyVinyl

Geoptimaliseerde User Experience

Geoptimaliseerd on-page SEO

Fabfabrics

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin