Vesper Advocaten

VESPER advocaten is een advocatenkantoor in Amsterdam die zich vooral focussen op het bijstaan van de innovatieve ondernemers, investeerders en instellingen die de wereld van morgen vormgeven. Zij richten zich op de opkomende of snel veranderende sectoren en adviseren onder andere bij fusies & overnames en toezicht vraagstukken.

Vesper Advocaten

Probleem

Er waren een aantal pagina’s op de website van VESPER advocaten nog niet naar wens. Deze pagina’s waren toe aan een nieuw design en een optimalisatie. De pagina’s voldeden nog niet aan de wensen en behoeften van de klant.  

Oplossing

Wij hebben een nieuw design opgeleverd zodat de webpagina’s aan de huisstijl van VESPER advocaten zouden voldoen. Deze designs hebben wij uiteindelijk uitgewerkt met behulp van webdevelopment. Het ging hierbij om de ‘team’ en ‘trackrecord’ pagina’s. De team pagina is overzichtelijk gevisualiseerd waarin de namen, expertises en afbeeldingen duidelijk getoond worden. Daarnaast is de trackrecord pagina dusdanig aangepast dat de logo’s en de uitvoering van de taken per jaar duidelijk zichtbaar zijn. Hierdoor kunnen eventuele potentiële klanten een overzicht zien van de uitgevoerde taken.

Resultaten

Baas & Baas werkt al enkele maanden samen met VESPER advocaten, deze samenwerking heeft een aantal hele mooie resultaten opgeleverd. Onderstaand is een korte impressie te zien van de nieuwe webpagina’s. Wil je de hele website bekijken? Dat kan hier.

Opsomming van de voordelen van webdevelopment

  • Geoptimaliseerd voor de zoekmachine
  • Nieuwe en frisse website
  • Potentiële doelgroep beter bereiken
  • Meer omzet, klanten en online succes voor jouw onderneming
  • Website is geoptimaliseerd voor alle schermen
  • Websites worden snel en veilig gemaakt
  • Onderhoud van websites is ook mogelijk
Geoptimaliseerd voor de zoekmachine
Nieuwe en frisse website
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Actief 65 Plus

2.85% stijging in conversie

40.34% meer websitebezoekers

Alpaca Loca

Online marketing strategie

Kerstactie

Kroonluchter

11.43% meer websitebezoekers

37,90% organic search toename