Vesper Advocaten

VESPER advocaten is een advocatenkantoor in Amsterdam die zich vooral focussen op het bijstaan van de innovatieve ondernemers, investeerders en instellingen die de wereld van morgen vormgeven. Zij richten zich op de opkomende of snel veranderende sectoren en adviseren onder andere bij fusies & overnames en toezicht vraagstukken.

Vesper Advocaten

Probleem

Er waren een aantal pagina’s op de website van VESPER advocaten nog niet naar wens. Deze pagina’s waren toe aan een nieuw design en een optimalisatie. De pagina’s voldeden nog niet aan de wensen en behoeften van de klant.  

Oplossing

Wij hebben een nieuw design opgeleverd zodat de webpagina’s aan de huisstijl van VESPER advocaten zouden voldoen. Deze designs hebben wij uiteindelijk uitgewerkt met behulp van webdevelopment. Het ging hierbij om de ‘team’ en ‘trackrecord’ pagina’s. De team pagina is overzichtelijk gevisualiseerd waarin de namen, expertises en afbeeldingen duidelijk getoond worden. Daarnaast is de trackrecord pagina dusdanig aangepast dat de logo’s en de uitvoering van de taken per jaar duidelijk zichtbaar zijn. Hierdoor kunnen eventuele potentiële klanten een overzicht zien van de uitgevoerde taken.

Resultaten

Baas & Baas werkt al enkele maanden samen met VESPER advocaten, deze samenwerking heeft een aantal hele mooie resultaten opgeleverd. Onderstaand is een korte impressie te zien van de nieuwe webpagina’s. Wil je de hele website bekijken? Dat kan hier.

Opsomming van de voordelen van webdevelopment

  • Geoptimaliseerd voor de zoekmachine
  • Nieuwe en frisse website
  • Potentiële doelgroep beter bereiken
  • Meer omzet, klanten en online succes voor jouw onderneming
  • Website is geoptimaliseerd voor alle schermen
  • Websites worden snel en veilig gemaakt
  • Onderhoud van websites is ook mogelijk
Geoptimaliseerd voor de zoekmachine
Nieuwe en frisse website
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

My Brand

Gemiddelde CTR 1,3%

Gemiddelde CPM €2,41

Cantine de Caron

CTR (Clickthrough rate) 12,5%

Reserveringen 350+

Royal Moti Mahal

Bereik >65.000

Klikken >3000

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin