VanLoman

VanLoman is een belastingadviesbureau dat cliënten binnen- en buitenlands belastingadvies biedt. Ze beschikken over veel specialiteiten zoals fusies & overnames, internationale transacties en natuurlijk belastingadvies.

VanLoman

Probleem

VanLoman wilde graag meer engagement en naamsbekendheid opbouwen met behulp van content management. Vooral nieuwe content op LinkedIn was erg van belang. Daarnaast moest de website regelmatig geupdate worden met nieuwe content door het toevoegen van relevante content.

Oplossing

Wij hebben een template ontwikkeld waarin de huisstijl van VanLoman duidelijk naar voren komt. Deze template wordt regelmatig gebruikt om meer exposure te behalen op LinkedIn. Daarnaast wordt de content op de website af en toe aangepast zodat deze website weer optimaal kan presteren.

Resultaten

Baas & Baas werkt al enkele jaren samen met VanLoman, deze samenwerking heeft een aantal hele mooie resultaten opgeleverd. Door het strakke design waarin de kleuren en huisstijl van VanLoman duidelijk naar voren komen, is de exposure en engagement op LinkedIn flink gestegen.

Opsomming van de voordelen van Content marketing

  • Meer engagement
  • Meer naamsbekendheid opbouwen
  • Optimaal werkende website
  • Goed inzetten van je social media kanalen
Meer engagement
Meer naamsbekendheid opbouwen
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Sup Sup Club

CTR van >17%

157.000 mensen bereikt

CorporateWise

LinkedIn strategie

LinkedIn content

Jamon Bar Iberico

Facebook & Instagram advertenties

8.000 nieuwe personen bereikt

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin