Street Art Museum Amsterdam

Street Art Museum Amsterdam bestaat sinds 2012 en is een 'community-based' hedendaags eco-museum. Door middel van street art wordt lokale deelname aan het gesprek over het verbeteren van de kwaliteit van het leven aangespoord, en is er sprake van een heuse 'community'. De SAMA collectie bezit ongeveer 300 straatkunstwerken: van kleine werken tot aan monumentale muurschilderingen.

Street Art Museum Amsterdam

Probleem

SAMA is een non-profit organisatie waardoor zij in bezit zijn van een Google Grants account. Bij een Google Grants account heb je een maximaal bod van €2,- per click (CPC). Daarom is het moeilijk om veel verkeer naar je website te krijgen omdat er veel concurrentie is die tegen je op kan bieden. Wij hebben manieren bedacht om toch voldoende verkeer naar de website van SAMA te genereren.

Oplossing

Wij hebben de Google Grants campagnes geoptimaliseerd en dit heeft geresulteerd in meer clicks en vertoningen. Dit hebben wij bereikt door:

  • Sitelinks toe te voegen
  • Blogs uit te lichten in de Ads
  • Koppen en beschrijvingen te optimaliseren
  • DSA campagnes toe te voegen
  • Zoekwoorden te optimaliseren

Verder hebben wij ook een korte Facebook campagne gedraaid om een specifiek project van SAMA uit te lichten. Deze campagne heeft gezorgd voor een stijging in het verkeer naar de website en heeft bijgedragen aan de vergroting van de naamsbekendheid van dit merk.

Resultaat

Google Ads

  • Vertoningen: +51,2% stijging t.o.v. de maand ervoor / +118% stijging t.o.v. vorig jaar
  • Clicks: +62,86 t.o.v. vorige maand / 104% t.o.v. vorig jaar

Facebook Ads

  • Bereik: 110.787
  • Website bezoekers: 212
Google Ads clicks: +62,86
Google Ads vertoningen: +51,2%
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Susty.Amsterdam

WordPress webdevelopment

On-page SEO optimalisatie

Motoshare

Subscribers per week +200

Openingspercentage 39%

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin