Why?

Baas & Baas  is gevraagd om advies aan te dragen over het verbeteren van de vindbaarheid van Alpaca Loca in de organische zoekresultaten. Daarnaast was Alpaca Loca toe aan een nieuwe website.

How?

Baas & Baas heeft een uitgebreide analyse gedaan van de huidige online prestaties van de Alpaca Loca website. Hier is met name gekeken naar de prestaties van de website, de online vindbaarheid en de aanwezigheid op social media. Op basis van deze resultaten heeft Baas & Baas een uitgebreide online marketing strategie ontwikkeld om de verbeterpunten aan te pakken. De website is nu SEO-geoptimaliseerd. Verder is de hoeveelheid verkeer en het aantal conversies toegenomen door de SEA en Facebook ads campagnes. Naast deze middelen van online advertenties is er geïnvesteerd in e-mail marketing van Alpaca Loca. De online marketing strategie is zeer actueel door de kerstactie opgenomen in de strategie. Deze kerstactie is met succes uitgevoerd en heeft gezorgd voor een hoger conversie percentage. De resultaten van de online marketing strategie zijn naar tevredenheid van de klant. Baas & Baas is zeer tevreden met de goed lopende samenwerking.

What?

  • Online marketing strategie
  • SEO optimalisatie
  • SEA
  • Facebook ads
  • E-mail marketing
  • Kerstactie

Het resultaat kun je bekijken op www.alpacaloca.nl

Online marketing strategie
Kerstactie
No items found.
Deel dit project

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Julien Dijkslag , Maart, 2023

Baas & Baas bedankt voor de goede service 🙌. Tot de volgende keer 💪🏼

Rogier van Kralingen , December, 2023

Geeft perspectief en uitstekende service, vooral in tijden waarin marketing overweldigend kan zijn.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Heleen Spruijt , Februari, 2020

We zijn superblij met het eindresultaat van onze webshop neeve.com en vinden de samenwerking met Baas & Baas erg goed. De lijnen zijn kort waardoor er snel én efficient geschakeld kan worden.

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
't Klooster Interieurmakers
VondelGym
PANCAKES Amsterdam
DGTL Health
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower