Alpaca Loca

Alpaca Loca is een jong en innovatief label dat zich specialiseert in het ontwerpen en produceren van kwaliteitsproducten van alpacawol. Ze zijn voornamelijk bekend om onze luxueuze en zijde zachte plaids en sjaals. Alpacawol is een 100% natuurlijk product en fair trade.

Alpaca Loca logo|Alpaca Loca webdevelopment

Why?

Baas & Baas  is gevraagd om advies aan te dragen over het verbeteren van de vindbaarheid van Alpaca Loca in de organische zoekresultaten. Daarnaast was Alpaca Loca toe aan een nieuwe website.

How?

Baas & Baas heeft een uitgebreide analyse gedaan van de huidige online prestaties van de Alpaca Loca website. Hier is met name gekeken naar de prestaties van de website, de online vindbaarheid en de aanwezigheid op social media. Op basis van deze resultaten heeft Baas & Baas een uitgebreide online marketing strategie ontwikkeld om de verbeterpunten aan te pakken. De website is nu SEO-geoptimaliseerd. Verder is de hoeveelheid verkeer en het aantal conversies toegenomen door de SEA en Facebook ads campagnes. Naast deze middelen van online advertenties is er geïnvesteerd in e-mail marketing van Alpaca Loca. De online marketing strategie is zeer actueel door de kerstactie opgenomen in de strategie. Deze kerstactie is met succes uitgevoerd en heeft gezorgd voor een hoger conversie percentage. De resultaten van de online marketing strategie zijn naar tevredenheid van de klant. Baas & Baas is zeer tevreden met de goed lopende samenwerking.

What?

  • Online marketing strategie
  • SEO optimalisatie
  • SEA
  • Facebook ads
  • E-mail marketing
  • Kerstactie

Het resultaat kun je bekijken op www.alpacaloca.nl

Online marketing strategie
Kerstactie
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

CorporateWise

LinkedIn strategie

LinkedIn content

Yogisha

Gemiddelde CTR 1,8%

Gemiddelde CPM €3,41

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin