My Brand

My Brand is een high-end kledingmerk dat in 2009 in Amsterdam is opgericht. Ze staan voor exclusiviteit, kwaliteit en luxe, dit is ook terug te zien in de uitgebreide collecties. De kleding van My Brand is te herkennen aan hun speelse en gedurfde uitstraling.

My Brand

Probleem

My Brand wilde graag meer verkopen verkrijgen door optimaal gebruik te maken van online marketing. Het kostte over het algemeen veel tijd om regelmatig nieuwe collecties te verwerken in de advertenties en continu de campagnes te optimaliseren. Daarnaast is het lastig om de juiste doelgroep te targetten. Hiervoor is Baas & Baas ingeschakeld.

Oplossing

Met behulp van Facebook campagnes konden wij ervoor zorgen dat er veel nieuwe aankopen zijn binnengehaald. Binnen deze campagnes hebben we vooral gefocust op het targetten van de juiste doelgroep aan de hand van de See, Think & Do strategie. Hierbij is het mogelijk om de juiste doelgroep op het juiste moment te bereiken en is de kans groot dat de conversies sneller worden behaald. Ook is er regelmatig getest met het gebruik van verschillende teksten, afbeeldingen en video’s om zo te kijken welke het beste presteren bij de doelgroep. Hierbij is gebruik gemaakt van A/B testing.  

Resultaten

Baas & Baas werkt al een aantal maanden samen met My Brand, deze samenwerking heeft voor een aantal hele mooie resultaten bezorgd.

Aankopen

Met behulp van de verschillende campagnes hebben we meer dan 250 extra aankopen kunnen voltooien.

Bereik & CTR

Binnen deze korte periode zijn er bijna 800.000 mensen bereikt. Hier is een gemiddelde CTR (Click Through Rate) van 1,31% behaald.

CPC & CPM

Met een gemiddelde CPC (Cost per Click) van €0,18 en een CPM (Cost per 1000 weergaven) van €2,41 is het op Facebook adverteren een erg goedkope variant. Daarnaast is het mogelijk om gemakkelijk een nauwkeurige doelgroep te bereiken.

Opsomming van de voordelen van Facebook marketing

  • Meer bezoekers naar de website
  • Meer leads of verkopen genereren
  • Potentiële doelgroep bereiken
  • Goedkope manier om te adverteren
  • Resultaatgerichte campagnes
  • Meer omzet, klanten en online succes voor jouw onderneming
Gemiddelde CTR 1,3%
Gemiddelde CPM €2,41
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Studeerpil

4.21% stijging in conversie

89.49% meer websitebezoekers

Maggie's Way

Advies bij merkpositionering

Ondersteuning bij Online strategie

Alpaca Loca

Online marketing strategie

Kerstactie