My Brand

My Brand is een high-end kledingmerk dat in 2009 in Amsterdam is opgericht. Ze staan voor exclusiviteit, kwaliteit en luxe, dit is ook terug te zien in de uitgebreide collecties. De kleding van My Brand is te herkennen aan hun speelse en gedurfde uitstraling.

My Brand

Probleem

My Brand wilde graag meer verkopen verkrijgen door optimaal gebruik te maken van online marketing. Het kostte over het algemeen veel tijd om regelmatig nieuwe collecties te verwerken in de advertenties en continu de campagnes te optimaliseren. Daarnaast is het lastig om de juiste doelgroep te targetten. Hiervoor is Baas & Baas ingeschakeld.

Oplossing

Met behulp van Facebook campagnes konden wij ervoor zorgen dat er veel nieuwe aankopen zijn binnengehaald. Binnen deze campagnes hebben we vooral gefocust op het targetten van de juiste doelgroep aan de hand van de See, Think & Do strategie. Hierbij is het mogelijk om de juiste doelgroep op het juiste moment te bereiken en is de kans groot dat de conversies sneller worden behaald. Ook is er regelmatig getest met het gebruik van verschillende teksten, afbeeldingen en video’s om zo te kijken welke het beste presteren bij de doelgroep. Hierbij is gebruik gemaakt van A/B testing.  

Resultaten

Baas & Baas werkt al een aantal maanden samen met My Brand, deze samenwerking heeft voor een aantal hele mooie resultaten bezorgd.

Aankopen

Met behulp van de verschillende campagnes hebben we meer dan 250 extra aankopen kunnen voltooien.

Bereik & CTR

Binnen deze korte periode zijn er bijna 800.000 mensen bereikt. Hier is een gemiddelde CTR (Click Through Rate) van 1,31% behaald.

CPC & CPM

Met een gemiddelde CPC (Cost per Click) van €0,18 en een CPM (Cost per 1000 weergaven) van €2,41 is het op Facebook adverteren een erg goedkope variant. Daarnaast is het mogelijk om gemakkelijk een nauwkeurige doelgroep te bereiken.

Opsomming van de voordelen van Facebook marketing

  • Meer bezoekers naar de website
  • Meer leads of verkopen genereren
  • Potentiële doelgroep bereiken
  • Goedkope manier om te adverteren
  • Resultaatgerichte campagnes
  • Meer omzet, klanten en online succes voor jouw onderneming
Gemiddelde CTR 1,3%
Gemiddelde CPM €2,41
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

VanLoman

Meer engagement

Meer naamsbekendheid opbouwen

Bamboo basics

SEO campagnes

Facebook & Instagram campagnes

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin