Motoshare

Motoshare is een motorverhuurbedrijf met meerdere locaties in Nederland. Via Motoshare is het mogelijk om voordelig een motor te huren bij particuliere eigenaren en aangesloten dealers. Er is keuze uit meer dan 1500 motoren waardoor het gemakkelijk is om een motor te vinden.

Motoshare

Probleem

Motoshare wilde graag een betere band opbouwen met de klanten die zich al hadden ingeschreven voor de nieuwsbrief.    

Oplossing

Met behulp van e-mail marketing hebben wij het mogelijk gemaakt om een beter band op te bouwen met de (potentiële) klanten van Motoshare door regelmatig nieuwsbrieven te sturen. E-mail marketing is over het algemeen een perfect kanaal om in contact te blijven met (potentiële) klanten. Over het algemeen worden e-mails aandachtiger gelezen dan sociale media berichten. Op social media raken je posts vaak verloren in een grote stroom met berichten.

Resultaten

Baas & Baas werkt al ruim een half jaar samen met Motoshare, deze samenwerking heeft voor een aantal hele mooie resultaten bezorgd.

Subscribers

Met behulp van de verschillende nieuwsbrieven hebben we tot nu toe meer dan 12.000 subscribers binnengehaald. Per week komen er gemiddeld 200 nieuwe subscribers bij.

Opens & Clicks

Gemiddeld opent 39% van alle subscribers de nieuwsbrief en 9% klikt daadwerkelijk op een link in de nieuwsbrief. Dit is op basis van de 12000 subscribers ongeveer 1000 mensen per nieuwsbrief!

Voordelen van E-mail marketing

  • Contact houden met potentiële klanten
  • E-mails worden beter gelezen dan social media berichten
  • Band opbouwen met klanten
  • Meer verkeer naar de website
  • Persoonlijk contact
  • Makkelijk meten van resultaten
  • Goedkoop en duurzaam
Subscribers per week +200
Openingspercentage 39%
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Sup Sup Club

CTR van >17%

157.000 mensen bereikt

CorporateWise

LinkedIn strategie

LinkedIn content

Cafe Wijs

WordPress webdevelopment

Facebook & Instagram advertising

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin