Martijn de Wit

Martijn de Wit vloeren levert en installeert al sinds 1995 vloeren van hout, PVC, vinyl, linoleum en tapijt in combinatie met vloerverwarming. Met deskundige en goed opgeleide vakmensen kun je kwalitatief goede vloeren aanschaffen bij Martijn de Wit. De showrooms bevinden zich in Schagen en Amsterdam.

Martijn de Wit

Probleem

Martijn de Wit vloeren werd nog niet goed gevonden door de doelgroep, ze merkten dat de doelgroep nog niet goed op de hoogte was van de website. Om de website meer bekend te maken onder de doelgroep, hebben wij een complete Facebook strategie bedacht en opgezet. De doelgroep van Martijn de Wit bevindt zich vooral op de sociale media waardoor het van belang is om hier een goed uitgewerkte strategie voor toe te passen.  

Oplossing

Met behulp van Facebook campagnes hebben wij ervoor gezorgd dat er nieuwe inschrijvingen verzameld konden worden. Tijdens deze campagnes hebben wij ons vooral gefocust op de interesses van de doelgroep. Verder in het proces hebben wij mensen getarget die bepaalde pagina’s op de website hebben bezocht. Daarnaast zijn er verschillende teksten en beeldmateriaal gebruikt om te testen bij de doelgroep.

Resultaten

Baas & Baas werkt sinds een korte periode samen met Martijn de Wit vloeren, deze samenwerking heeft voor een aantal hele mooie resultaten bezorgd.

Leads

Met behulp van de verschillende campagnes hebben we al meer dan 30 leads (inschrijvingen) op de website binnengehaald.

Bereik & CTR

Er zijn binnen een korte periode 560.000 bereikt met behulp van de verschillende Facebook campagnes. Hier is een gemiddelde CTR (Click Through Rate) van 3,5% behaald. De gemiddelde CTR in Nederland ligt rond de 1,50% (FrankWatching). Met een CTR van 3,5% zitten we dus ruim boven het gemiddelde!

CPC & CPM

Met een gemiddelde CPC (Cost per Click) van €0,33 en een CPM (Cost per 1000 weergaven) van €4,33 is het op Facebook adverteren een erg goedkope variant. Daarnaast is het mogelijk om de nauwkeurige doelgroep makkelijk te bereiken.

Opsomming van de voordelen van Facebook marketing

  • Meer bezoekers naar de website
  • Meer leads of verkopen genereren
  • Potentiële doelgroep bereiken
  • Goedkope manier om te adverteren
  • Resultaatgerichte campagnes
  • Meer omzet, klanten en online succes voor jouw onderneming
CTR van 3,5%
Gemiddelde CPM van €4,33
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Actief 65+

Gemiddelde CTR 4,2%

Gemiddelde CPM €4,98

Maggie's Way

Advies bij merkpositionering

Ondersteuning bij Online strategie

The Friendly Host

2.36% hogere conversie

50.99% stijging in websitebezoekers