Martijn de Wit

Martijn de Wit vloeren levert en installeert al sinds 1995 vloeren van hout, PVC, vinyl, linoleum en tapijt in combinatie met vloerverwarming. Met deskundige en goed opgeleide vakmensen kun je kwalitatief goede vloeren aanschaffen bij Martijn de Wit. De showrooms bevinden zich in Schagen en Amsterdam.

Martijn de Wit

Probleem

Martijn de Wit vloeren werd nog niet goed gevonden door de doelgroep, ze merkten dat de doelgroep nog niet goed op de hoogte was van de website. Om de website meer bekend te maken onder de doelgroep, hebben wij een complete Facebook strategie bedacht en opgezet. De doelgroep van Martijn de Wit bevindt zich vooral op de sociale media waardoor het van belang is om hier een goed uitgewerkte strategie voor toe te passen.  

Oplossing

Met behulp van Facebook campagnes hebben wij ervoor gezorgd dat er nieuwe inschrijvingen verzameld konden worden. Tijdens deze campagnes hebben wij ons vooral gefocust op de interesses van de doelgroep. Verder in het proces hebben wij mensen getarget die bepaalde pagina’s op de website hebben bezocht. Daarnaast zijn er verschillende teksten en beeldmateriaal gebruikt om te testen bij de doelgroep.

Resultaten

Baas & Baas werkt sinds een korte periode samen met Martijn de Wit vloeren, deze samenwerking heeft voor een aantal hele mooie resultaten bezorgd.

Leads

Met behulp van de verschillende campagnes hebben we al meer dan 30 leads (inschrijvingen) op de website binnengehaald.

Bereik & CTR

Er zijn binnen een korte periode 560.000 bereikt met behulp van de verschillende Facebook campagnes. Hier is een gemiddelde CTR (Click Through Rate) van 3,5% behaald. De gemiddelde CTR in Nederland ligt rond de 1,50% (FrankWatching). Met een CTR van 3,5% zitten we dus ruim boven het gemiddelde!

CPC & CPM

Met een gemiddelde CPC (Cost per Click) van €0,33 en een CPM (Cost per 1000 weergaven) van €4,33 is het op Facebook adverteren een erg goedkope variant. Daarnaast is het mogelijk om de nauwkeurige doelgroep makkelijk te bereiken.

Opsomming van de voordelen van Facebook marketing

  • Meer bezoekers naar de website
  • Meer leads of verkopen genereren
  • Potentiële doelgroep bereiken
  • Goedkope manier om te adverteren
  • Resultaatgerichte campagnes
  • Meer omzet, klanten en online succes voor jouw onderneming
CTR van 3,5%
Gemiddelde CPM van €4,33
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

ByLidian

1.700.000+ weergaven

ROAS van boven 5.0

NextLevel Switzerland

WordPress webdevelopment

SEA campagne op Google Ads

Nic&Mic

Click-Through-Rate van 4.38%

35.000 weergaven per maand

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin