MAM Tinto de Verano

De zon schijnt! Weet je nog die mooie zomeravond, toen we met zijn allen bij die tapastent zaten en ‘tinto de verano’ dronken? Het zijn herinneringen die je nooit vergeet! MAM tinto de verano is de Spaanse rode wijn van de zomer. MAM staat symbool voor zonnige dagen, waarop mensen gezamenlijk het leven vieren. Met MAM proosten we op het maken van nieuwe herinneringen! Salud amigo!

MamtintodeveranoLogo

Why?

MAM was toe aan een gloednieuwe website voor de lancering van hun nieuwe product. Een goed vindbare website zal bijdragen aan het succes van MAM Tinto de Verano.

How?

Baas & Baas heeft deze website ontwikkeld waarin zonnige dagen symbool staan. Net als MAM willen wij tinto de verano liefhebbers samenbrengen op de website. Ons doel is bezoekers van de website het zomerse gevoel brengen waar MAM voor staat. Dit doel is met succes uitgevoerd en de klant is zeer tevreden met de zomerse look van de website.

What?

  • WordPress webdevelopment
  • SEO optimalisatie

Bekijk het resultaat op www.mamtintodeverano.com

WordPress webdevelopment
SEO optimalisatie
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

NextLevel Switzerland

WordPress webdevelopment

SEA campagne op Google Ads

HMK Notarissen

Geoptimaliseerd voor de zoekmachine

Nieuwe en frisse website

House of Deeprelax

WordPress webdevelopment

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin