Maggie's Way

Maggie's Way is hét lifestyle platform waar de mentale en fysieke gezondheid centraal staat. Maggie deelt haar inspiratie en kennis over diverse thema's zoals self-care, voeding, sport en natuur. Zo creëer jij bewustwording rondom je mentale en fysieke gezondheid. Maggie's Way leert jou om vertrouwen te hebben in jezelf, je dromen te visualiseren en jezelf in beweging te zetten tot een gelukkiger leven!

Maggie's Way

Probleem

Maggie's Way is een vrij nieuw merk, en doordat het een merk is met als doel om mensen écht te helpen, is het een uitdaging om dit ook rendabel te houden. Maggie had moeite met de naamsbekendheid van het merk en het daadwerkelijk behalen van conversies.

Oplossing

Samen met Maggie en een andere partij die zich bezig houdt met design, de website en de socials hadden wij wekelijkse meetings waarbij we vooral aan de slag zijn gegaan met de branding van Maggie's Way. De positionering van het merk, hoe de website het best zou converteren, en ideeën voor de socials zijn onderwerpen waar het veelal over ging. Daarnaast is Baas & Baas samen met Maggie's Way aan de slag gegaan met het samenstellen van een Journal: een boekje waar mensen leren over geluk vinden in het leven op een interactieve manier.

Resultaat

Door wekelijks feedback te geven op het webdesign is de website van Maggie's Way nu zo ingericht dat het duidelijk is wat je van het merk kan verwachten en wat ze aanbieden. Daarnaast heeft Maggie's Way nu meer dan 1000 Instagram volgers mede door onze sparring sessies, en hopen wij binnenkort het eerste 'Maggie's Journal' in handen te hebben. Een super fijne, creatieve en doelgerichte samenwerking.

Advies bij merkpositionering
Ondersteuning bij Online strategie
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin