Landgoed Valkenhorst

Landhuis Valkenhorst is een luxueus prachtig gerestaureerd landhuis in een bosrijke omgeving net onder Eindhoven. Een waar toevluchtsoord voor vrienden en families om samen te genieten van quality time – privé of zakelijk. De rijkdom van Valkenhorst, met haar monumentale bomen, rododendrons, vijvers, rijke flora en fauna, is een uniek privé bezit en heeft haar bijzondere staat in de afgelopen eeuw behouden.

Landgoed Valkenhorst|||Logo|Website

Probleem

Valkenhorst Landgoed had nog geen website. Zij leverden het design en de foto’s aan, waarna wij de website zijn gaan bouwen. Er moest een website komen waar de foto’s van het landgoed goed tot zijn recht komt. Er moest een eenvoudige doch mooie website komen waar het Landgoed duidelijk werd gepresenteerd en mensen gemakkelijk meer informatie over het huren kunnen verkrijgen.

Oplossing

We ontwierpen een nieuwe website met een walkthrough design, als het ware één pagina waar alle onderdelen visueel zijn afgebeeld. Hoe verder je naar beneden scrolt, hoe meer je te weten komt over het landgoed. Om een goede positie in de zoekmachines te krijgen hebben wij ook SEO toegepast (zoekmachine optimalisatie).

Resultaat

Dankzij de nieuwe website kon het merk profiteren van al deze voordelen:

  • Nieuwe en moderne website
  • Potentiële doelgroep beter bereiken
  • Website is geoptimaliseerd voor alle schermen
  • Website is snel en veilig
Nieuwe en moderne website
Potentiële doelgroep beter bereiken
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Neeve

Shopify webdevelopment

SEO optimalisatie

Avalon Connect

Nieuwe en moderne website

Geoptimaliseerd voor alle devices

Van Maar Advies

142% stijging in websitebezoekers

4.88% toename in conversie

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin