Justin Timmers DJ

DJ Justin Timmers maakt electrifying connections met de crowd. Met zijn DJ sets zoekt hij altijd de grens op en vindt de juiste plaat voor het juiste moment. Justin maakt zijn eigen tracks met unieke sound, waarbij hij de balans vindt tussen energetic, melodious en dark techno. Je kent hem van zijn optredens op Soenda, We Are Electric, Solar, Toffler, Verknipt en vele anderen. Hij levert altijd een buitengewoon optreden. Justin Timmers is een DJ om in de gaten te houden!

JustinTimmersLogo

Why?

Justin Timmers wilt graag een betere online vindbaardheid in Google en op social media.

How?

Baas & baas ontwikkelde een strategie voor on-page SEO optimalisatie. Verder hebben wij gezorgd voor een verbeterde aanwezigheid van Justin door koppeling van Facebook en Instagram aan de website. Door middel van analysatie hebben wij de on-page SEO kunnen optimaliseren en is Justin nu beter vindbaar in Google en op social media.

What?

  • On-page SEO optimalisatie
  • Online marketing

Zoek Justin Timmers op Google om het resultaat te zien

On-page SEO optimalisatie
Online marketing
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Staan Finance

SEO on-page analyse

Off-page promotie: linkbuilding, content

The OCP Charity Foundation

Webdesign

WordPress webdevelopment

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin