ISM Security Amsterdam

Beveiligingsbedrijf ISM Security in Amsterdam biedt beveiliging voor elke gelegenheid. Afhankelijk van de situatie, locatie en doelgroep worden de juiste beveiligers geselecteerd. Zo zorgen ze voor betrouwbare en zorgvuldige beveiliging. ISM Security is in verschillende takken van beveiliging actief, waaronder museumbeveiliging en evenementenbeveiliging.

ISMsecurity|ISMsecurityscreen

Why?

Baas & Baas is gevraagd om een nieuwe website te maken voor dit nieuwe bedrijf. We hebben een webdesign ontworpen en dit omgezet naar een werkzame website. Daarbij heeft Baas & Baas de vindbaarheid van de website geoptimaliseerd.

How?

Baas & Baas maakte een design dat past bij dit bedrijf en met aandacht voor het doel van het bedrijf. Daarbij maken wij onderscheid tussen de verschillende branches waarin zij actief zijn. Met succes, de website heeft de strakke en professionele uitstraling waar de klant naar op zoek was. Voor een goede vindbaarheid van ISM Security hebben wij gefocust op (on-page) SEO optimalisatie. Dit resulteert in een verbeterde positie in Google en dus betere vindbaarheid. Baas & Baas en ISM Security zijn beide tevreden met het resultaat.

What?

  • WordPress webdevelopment
  • Webdesign
  • SEO optimalisatie

Het resultaat kan je bekijken op ismsecurity.nl

WordPress webdevelopment
SEO optimalisatie
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

The Sourcing Partners

Nieuwe en moderne website

Geoptimaliseerd voor alle devices

SMPL Skin

WordPress webdevelopment