ISM Security Amsterdam

Beveiligingsbedrijf ISM Security in Amsterdam biedt beveiliging voor elke gelegenheid. Afhankelijk van de situatie, locatie en doelgroep worden de juiste beveiligers geselecteerd. Zo zorgen ze voor betrouwbare en zorgvuldige beveiliging. ISM Security is in verschillende takken van beveiliging actief, waaronder luchthavenbeveiliging en objectbeveiliging.

ISMsecurity|ISMsecurityscreen

Probleem

Baas & Baas is gevraagd om een nieuwe website te maken voor dit nieuwe bedrijf. We hebben een webdesign ontworpen en dit omgezet naar een werkzame website. Daarbij heeft Baas & Baas de vindbaarheid van de website geoptimaliseerd.

Oplossing

Zodoende hebben wij voor ISM ingezet op de volgende onderdelen: ‍Webdevelopment, social media, online advertising en zoekmachine optimalisatie (SEO).

Baas & Baas heeft een design gemaakt dat past bij ISM, waarbij aandacht voor het doel van het bedrijf. Daarbij hebben wij onderscheid tussen de verschillende branches gemaakt, waarin zij actief zijn. Met succes, de website heeft de strakke en professionele uitstraling waar de klant naar op zoek was. Voor een goede vindbaarheid van ISM Security hebben wij gefocust op (on-page) SEO optimalisatie. Dit resulteerde in een verbeterde positie in Google en dus betere vindbaarheid. Baas & Baas en ISM Security zijn beide tevreden met het resultaat.

Naast een nieuwe website hebben wij ons ook gefocust op social media. Het is belangrijk om naast een sterke website ook zeker een sociale media pagina te hebben waar bezoekers op terug kunnen vallen als zij op zoek zijn naar meer informatie over het bedrijf. Zodoende hebben wij een duidelijk plan opgesteld, waarin we regelmatig de doelgroep via Instagram, Facebook en LinkedIn zouden benaderen. Een sterke sociale media strategie was ook zeker van belang bij het opzetten van online advertising campagnes. Waar de advertenties zich over social media zouden verspreiden, daar vormde het eigen profiel van ISM op social media het uitgangspunt waar vaak naar werd verwezen. Aan de hand van de online advertising campagnes kon ISM specifiek haar doelgroep targeten met als doel hen ervan te overtuigen tot het doen van een bepaalde actie (solliciteren op een vacature, website bezoeken, contact opnemen).‍

Resultaat

  • WordPress webwebsite
  • Betere vindbaarheid op de zoekmachine van Google
  • Online social media campagnes die zorgden voor meer sollicitanten, contactaanvragen en website bezoeken
  • Grotere merkbekendheid door de social media campagnes (organisch)

Het resultaat kan je bekijken op ismsecurity.nl

WordPress webdevelopment
SEO optimalisatie
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin