HEKS’N

Bij HEKS’N® zijn ze altijd op zoek naar manieren om de borrel, lunch en andere geniet momenten te betoveren. Zij geloven dat een verrassende smaak nooit verveelt. Vandaar hun eigenzinnige producten. Altijd met een combinatie van zuivel en verse ingrediënten.

Heks'n kaas|Heks'n kaas

Why?

HEKS’N® is op zoek naar superfans die de magie van HEKS’N® Kwarkspread deze Pasen willen verspreiden. Baas & Baas is door C2B gevraagd om een website te bouwen voor deze actie. C2B heeft het webdesign voor de site aangeleverd.

How?

Baas & Baas heeft in samenwerking met C2B een professionele en vriendelijke website ontwikkeld. Belangrijk hierbij was het gebruiksgemak van de pagina. De samenwerking resulteerde in een overzichtelijke en aantrekkelijke website exact in de huisstijl van de klant. De klant is zeer tevreden met het resultaat.

What?

  • WordPress webdevelopment

Het resultaat kun je bekijken op superfansgezocht.nl

WordPress webdevelopment
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Enify

WordPress Website

Contentstrategie

Antonian Amsterdam

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

SunnyMinds

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin