Eurvin

Eurvin is een luxe merk voor zwemkleding van hoge kwaliteit voor vrouwen maakt. Geïnspireerd door de moderne reiziger, is Eurvin afgeleid van een levensstijl van een nooit eindigende zomer. Elke collectie is ontworpen vanuit het perspectief van een vrouw die zelfvertrouwen en een 'effortless style' uitstraalt. Eurvin moedigt je aan om herinneringen te creëren, je omgeving te verkennen en je op je best te voelen.

Eurvin webdevelopment case

Probleem

Eurvin was een nieuw zwemkleding merk en had hulp nodig bij de naamsbekendheid van het merk.

Oplossing

Wij hebben verschillende Facebook campagnes opgezet om de naamsbekendheid van Eurvin te vergroten en de nieuwe collecties te promoten. Hierbij hebben we een nauwkeurig doelgroepen onderzoek gedaan, en dit vervolgens meegenomen bij het instellen van de adsets binnen Facebook.

Resultaat

De belangrijkste gemeten resultaten van de Facebook campagnes van Eurvin waren de click through rate en het bereik. Met de verschillende campagnes hebben we een CTR van hoger dan 3,5% behaald, en maar liefst 65.000+ mensen bereikt. Hierdoor is de naamsbekendheid van Eurvin dus flink gestegen.

Gemiddlede CTR >3,5%
Bereik >65.000
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Bamboo basics

SEO campagnes

Facebook & Instagram campagnes

Street Art Museum Amsterdam

Google Ads clicks: +62,86

Google Ads vertoningen: +51,2%

Maggie's Way

Advies bij merkpositionering

Ondersteuning bij Online strategie

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin