Curaloe

De aantrekkelijke producten van Curaloe zijn een combinatie van cosmetica producten van natuurlijke hoge kwaliteit en mooie verpakkingen. Curaloe pakt de productie anders aan. Met een lab bij de Aloë Vera plantage kan de pure Aloë Vera direct in de producten gebruikt worden.

Curaloe|Curaloe|

Why?

Baas & Baas heeft een Facebook en Instagram campagne strategie opgezet voor Curaloe.

How?

Het doel was om de verkoop van Curaloe producten bij Etos door heel NL een boost te geven. Secundaire doel is om Nederland bekend te laten worden met het merk Curaloe. Het product bestaat voor 95% uit aloe vera en zorgt voor een mooie gladde huid. We hebben een mooie omzet bij Etos weten te behalen binnen 3 maanden. Tevens hebben we de CPC verlaagd en telkens de CTR weten te verhogen. Trots zijn wij ook op het bereik tijdens de eikenprocessierups campagne gedurende de zomermaanden.

What?

  • Facebook campagnes
  • Instagram campagnes
  • Omzet goals ruim gehaald

Vind Curaloe op Facebook en Instagram

Facebook & Instagram campagnes
Omzet goals ruim gehaald
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Royal Moti Mahal

Bereik >65.000

Klikken >3000

Nic&Mic

Click-Through-Rate van 4.38%

35.000 weergaven per maand

Jamon Bar Iberico

Facebook & Instagram advertenties

8.000 nieuwe personen bereikt

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin