CorporateWise

CorporateWise is een bedrijfsadviesbureau gevestigd in Amsterdam. Naast het opstellen en onderhandelen van documentatie over juridische transacties, bieden ze praktische hulp bij het gereed maken van de exit voor bedrijven.

CorporateWise

Why?

Baas & Baas heeft een LinkedIn strategie bedacht en uitgewerkt voor CorporateWise.

How?

Baas & Baas heeft een belangrijke rol gespeeld bij het ontwikkelen van een LinkedIn strategie en het uitvoeren hiervan. Het doel was om in duidelijke berichten over te brengen waar CorporateWise voor staat en wat ze precies doen. Door grote transacties te verwerken in visuele posts, is de interactie met doelgroep toegenomen. De aanpak is als zeer succesvol ervaren. Door een uitstekende samenwerking met de opdrachtgever, hebben we grote stappen kunnen zetten bij het ontwikkelen van de LinkedIn content.

What?

  • LinkedIn strategie
  • LinkedIn content

Het resultaat kun je bekijken op www.corporatewise.nl

LinkedIn strategie
LinkedIn content
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Cantine de Caron

CTR (Clickthrough rate) 12,5%

Reserveringen 350+

My Brand

Gemiddelde CTR 1,3%

Gemiddelde CPM €2,41

Maggie's Way

Advies bij merkpositionering

Ondersteuning bij Online strategie

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin