BHV Uitje

BHV Uitje organiseert personeelsuitjes met BHV cursus. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van personeelsuitjes onder leiding van gecertificeerde BHV-instructeurs. De combinatie van activiteiten met incidenten maken het uitje tot iets spectaculairs.

BHVuitje|BHVuitje

Why?

Baas & Baas is door Squared Kiwi gevraagd om een nieuwe website te maken voor BHV Uitje. Squared Kiwi heeft het webdesign voor de site aangeleverd.

How?

Baas & Baas heeft samen met Squared Kiwi een professionele en vriendelijke website ontwikkeld. Belangrijk hierbij is een duidelijk overzicht van het cursusaanbod en daarbij een sfeerimpressie. Dit heeft Baas & Baas vertaald naar een responsive website. Door middel van website optimalisatie is de vindbaarheid geoptimaliseerd. De uitstekende en interactieve samenwerking met de klant zorgde voor snelle en vakkundige uitvoering van de opdracht. BHV Uitje, Squared Kiwi en Baas & Baas zijn zeer tevreden met de samenwerking en het behaalde resultaat.

What?

  • WordPress webdevelopment
  • (on-page) SEO optimalisatie

Bekijk het resultaat op bhvuitje.nl

WordPress webdevelopment
(on-page) SEO optimalisatie
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

SunnyMinds

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

Noubased

Geoptimaliseerd voor de zoekmachine

Nieuwe en frisse website

And Heart

WordPress webdevelopment

On-page SEO optimalisatie

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin