Actief 65 Plus

Actief 65 + is een uitzendbureau voor 65-plussers die graag actief willen blijven op de arbeidsmarkt. Actief65plus opereert online op landelijk niveau met als doel het samenbrengen van opdrachtgevers en 65-plussers die opzoek zijn naar een baan.

65plusLogo

Why?

Baas & Baas is gevraagd om advies aan te dragen over het verbeteren van de vindbaarheid van actief65plus.nl in de organische zoekresultaten. Daarnaast was Actief65plus toe aan een nieuwe website.

How?

Baas & Baas heeft een belangrijke rol gespeeld bij het ontwikkelen van de SEO strategie en het uitvoeren hiervan. Het doel van deze online marketing was het verlagen van de CPA. Door middel van website optimalisatie en linkbuilding is dit met succes uitgevoerd. Daarnaast hebben we ook verschillende Facebook campagnes ontwikkeld. De aanpak is als zeer succesvol ervaren. Door een uitstekende samenwerking met de opdrachtgever, hebben we grote stappen kunnen zetten bij het verbeteren van de vindbaarheid in Google. Verder heeft Baas & Baas recent een nieuwe website ontwikkeld voor Actief65plus. De klant is zeer tevreden met de nieuwe look van de website.

What?

  • WordPress webdevelopment
  • SEO optimalisatie
  • Verlagen van CPA
  • Linkbuilding
  • Facebook webcare

Het resultaat kun je bekijken op www.actief65plus.nl

Toename in de resultaten:

Conversiepercentage: 2.85%

Websitebezoekers: 40.34%

Facebookfans: 1.898

(01/01/17 - 31/12/17) in vergelijking met (01/01/16 - 31/12/16)

2.85% stijging in conversie
40.34% meer websitebezoekers
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin