Actief 65 Plus

Actief 65 + is een uitzendbureau voor 65-plussers die graag actief willen blijven op de arbeidsmarkt. Actief65plus opereert online op landelijk niveau met als doel het samenbrengen van opdrachtgevers en 65-plussers die opzoek zijn naar een baan.

65plusLogo

Why?

Baas & Baas is gevraagd om advies aan te dragen over het verbeteren van de vindbaarheid van actief65plus.nl in de organische zoekresultaten. Daarnaast was Actief65plus toe aan een nieuwe website.

How?

Baas & Baas heeft een belangrijke rol gespeeld bij het ontwikkelen van de SEO strategie en het uitvoeren hiervan. Het doel van deze online marketing was het verlagen van de CPA. Door middel van website optimalisatie en linkbuilding is dit met succes uitgevoerd. Daarnaast hebben we ook verschillende Facebook campagnes ontwikkeld. De aanpak is als zeer succesvol ervaren. Door een uitstekende samenwerking met de opdrachtgever, hebben we grote stappen kunnen zetten bij het verbeteren van de vindbaarheid in Google. Verder heeft Baas & Baas recent een nieuwe website ontwikkeld voor Actief65plus. De klant is zeer tevreden met de nieuwe look van de website.

What?

  • WordPress webdevelopment
  • SEO optimalisatie
  • Verlagen van CPA
  • Linkbuilding
  • Facebook webcare

Het resultaat kun je bekijken op www.actief65plus.nl

Toename in de resultaten:

Conversiepercentage: 2.85%

Websitebezoekers: 40.34%

Facebookfans: 1.898

(01/01/17 - 31/12/17) in vergelijking met (01/01/16 - 31/12/16)

2.85% stijging in conversie
40.34% meer websitebezoekers
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Beste Vegan Producten

Nieuwe en frisse website

Potentiële doelgroep beter bereiken

MIISHA

Stabiele ROAS door Facebook Ads

Stijgende ROAS door Google Ads