SEO Bureau in Amsterdam

Baas & Baas zorgt dat jouw website vaker wordt gevonden
door on-page en off-page SEO technieken

Lees meerContact

SEO Bureau in Amsterdam

Search Engine Optimization (SEO) is de benaming voor zoekmachine optimalisatie. Wanneer je aan de slag gaat met SEO, zorg je ervoor dat je website bovenaan in de zoekmachines wordt getoond. Baas & Baas helpt je hierbij door middel van on-page en off-page SEO technieken. Voor het algoritme van de zoekmachines is de zoekintentie van degene die zoekt steeds belangrijker. Daarnaast spelen de lokale zoekresultaten een steeds grotere rol.

Wanneer je zoekt op ‘SEO Amsterdam’ wil je immers op de juiste website hiervoor terecht komen. Door strategisch gebruik van de juiste zoekwoorden krijg je vaker de juiste bezoekers op jouw site. Het begint met het optimaliseren van de website, maar dat alleen is niet genoeg. Wij beschikken over aanvullende SEO methodes om jouw website de baas van de zoekmachine te laten worden.

Ik wil groeien

Wat is belangrijk bij SEO?

Er zijn een aantal zaken ontzettend belangrijk bij de zoekmachine optimalisatie van jouw website:

Wil je SEO in house oppakken voor je bedrijf? Geen probleem! Wij bieden ook SEO trainingen en Workshops op locatie en in Amsterdam.

- Snelheid en techniek van de website
- Veiligheid van de website (SSL certificaat)
- Zoekintentie van de internetgebruiker
- Content van de website
- Relevante backlinks naar de website
- Rekening houden met je doelgroep‍

Digital inbound marketing vs. traditionele marketing

Contact

In vergelijking met de Inbound Marketing Methode is de traditionele marketing meer opdringerig te noemen. Binnen deze manier van communiceren duw je je producten en diensten als het ware naar de klant toe, ook als ze daar niet per se interesse in hebben. Hierbij kun je denken aan opdringerige media als tv, radio, ongevraagde e-mail of post campagnes, cold-calling en tijdschriften. Met de komst van het internet hebben klanten de keus om hun eigen interactie te kiezen. Het simpelweg pushen van je product/dienst heeft daarmee zijn effectiviteit verloren.

Contact
Digital Inbound Marketing Traditionele Marketing
Kenmerkend Pushen Organisch
Focus Op zoek naar klanten Klanten aantrekken
Doel Sales verhogen Langdurige relaties aangaan
Doelgroep Groot publiek Kleine doelgroep aan geïnteresseerde mensen
Kanalen Print advertenties, TV advertenties, outdoors advertising, cold calling, beurzen, e-maillijsten Blogs, E-books, white papers, video’s, Search Engine Optimization, Infographics, webinars, RSS, social media marketing

Aan de slag met content marketing

De basis van Content marketing is een goede strategie. Wij focussen ons op het creëren en verspreiden van waardevolle, relevante content voor de juiste doelgroep. Daarnaast zetten we vol in op ‘interactiviteit’ en ‘betrokkenheid’. Op die manier stimuleer je earned media; content die wordt gemaakt door jouw doelgroep.Doel van dit alles is het aantrekken van jouw doelgroep en het converteren van een winstgevende klant. Combineer paid, owned, earned en social media en je bent de Baas van het internet.

Benieuwd naar onze diensten? Let's meet!

Bedankt voor je bericht!
Er is iets misgegaan met het versturen.

De voordelen van de juiste content strategie

Heel veel informatie over de strategie achter het maken en publiceren van content, maar wat zijn nou daadwerkelijk de pluspunten hiervan? De voordelen van een content strategie:

  • Je trekt een doelgroep aan die jou ook daadwerkelijk interessant vindt. Grotere kans op het werven van kwalitatief goede en langdurige klanten dus!
  • Je zet samen met een van onze content strategie specialisten een kei goede contentstrategie en -kalender op.
  • De content verhoogt je organisch verkeer en merkbekendheid.
  • De kwalitatief, hoogwaardige en zoek waardige content wordt naast jouw doelgroep ook beloond door Google. Hoe? Door jouw website of andere content hoger in de zoekmachine te plaatsen! Dubbel scoren dus!
  • De content die gemaakt is kan op elk gewenst kanaal geplaatst worden; van sociale media tot blogs.
Social media als onderdeel van content strategie

Welke content maakt een content strategie?

Als online marketing bureau kunnen wij verschillende vormen van content inzetten om te komen tot een effectieve content strategie:

SEO Bureau Amsterdam

Ben je ondernemer en wil jij jouw bedrijf beter online vindbaar maken? Baas & Baas helpt je hierbij. Zoekmachine optimalisatie is een proces. We beginnen uiteraard met het bepalen van de juiste strategie. Vervolgens doen we een SEO scan, die snel duidelijk maakt waar de verbeterpunten liggen.

In het begin zijn er altijd een aantal quick wins die we meteen voor je kunnen uitvoeren, zoals het verbeteren van de snelheid en veiligheid van de website. Vervolgens gaan we aan de slag met SEO technieken zoals linkbuilding en contentmarketing om jouw website bovenaan de rankings van de zoekmachines te krijgen.

Baas & Baas is de SEO Specialist uit Amsterdam

Baas & Baas zorgt dat jouw website vaker gevonden wordt door on-page en off-page Search Engine Optimization (SEO) of zoekmachine optimalisatie. Met meer dan 7 jaar ervaring helpen we je graag om jouw website on-page voor de zoekmachine te optimaliseren. Dit hebben wij voor diverse klanten uit Amsterdam e.o. succesvol toegepast. Wij zijn dan ook benieuwd naar jouw case. Hoe kunnen wij jou helpen beter online vindbaar te worden?

SEO Proces

Het SEO proces verloopt als volgt. Allereerst maken we een SEO scan van de huidige website en backlinks. Op basis daarvan ontwikkelen we een strategie, waarbij we rekening houden met je doelgroep. We starten met een keyword analyse en concurrentieanalyse, die meteen zorgen voor een voorsprong op de concurrentie. Met behulp van SEO methodes zoals content marketing en linkbuilding zorgen wij dat jouw kans om gevonden te worden in de zoekmachines aanzienlijk wordt vergroot. Onze methodes zijn uitgebreid getest en hebben bewezen activiteit.

SEO Rapportage

Door middel van online tools zoals Ahrefs, MOZ, Majestic, Screaming Frog, Rankwatch en vele anderen zorgen we voor inzichtelijk resultaat. Maandelijks sturen we je een rapportage met daarin de voortgang. Ook krijg je toegang tot onze SEO dashboard tool, waarin je real time de posities in de ranking kunt volgen.

Lead generatie uitzendbureaus

Eigenaar, marketeer of manager bij een uitzendbureau? Stop met het verspillen van geld in marketingcampagnes.

Jouw uitzendbureau bovenaan in Google, met een full service aanpak op maat zorgt Baas & Baas ervoor dat je uitzendbureau bovenaan in Google.

Meer leads

Online leadgeneratie

Groeien, dat is de ambitie van elk bedrijf. Want meer groei betekent meer klanten, meer bekendheid, meer status én omzet.

Lees meer

E-commerce strategie

Met jarenlange ervaring op het gebied van e-commerce marketing weten wij als geen ander met welke aanpak we jouw webshop naar een hoger niveau tillen.

Lees meer

Wat onze klanten over ons zeggen

5.0 sterren op basis van 43 waarderingen.
Julien Dijkslag , Maart, 2023

Baas & Baas bedankt voor de goede service 🙌. Tot de volgende keer 💪🏼

Rogier van Kralingen , December, 2023

Geeft perspectief en uitstekende service, vooral in tijden waarin marketing overweldigend kan zijn.

Sol Wortelboer , Februari, 2024

Uitstekende samenwerking, geweldige service en communicatie met een goed product tot gevolg. Grote bazen :)

Heleen Spruijt , Februari, 2020

We zijn superblij met het eindresultaat van onze webshop neeve.com en vinden de samenwerking met Baas & Baas erg goed. De lijnen zijn kort waardoor er snel én efficient geschakeld kan worden.

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
't Klooster Interieurmakers
VondelGym
PANCAKES Amsterdam
DGTL Health
Sup Sup Club
Regina Floral Feelings
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners