E-mailmarketing 2018-01-29T12:51:56+00:00

E-MAILMARKETING

_________

LEES MEER!

E-MAILMARKETING
_________

E-mailmarketing is zeer effectief

Het is nog steeds een van de marketingkanalen met de hoogste ROI en biedt daarom kansen voor jouw organisatie om te groeien. Campagnes die op de juiste manier worden getarget en voorzien zijn van een voortreffelijke timing, kunnen het gewenste effect bereiken. Verstuur nieuwsbrieven, zet campagnes op en bouw aan de relatie met je klanten. Wij ontwikkelen campagnes in lijn met jouw huisstijl en versturen relevante inhoud naar je afzender. Met e-mailmarketing, houd je jouw contacten op de hoogte. Informeer je klanten over product launches, aanbiedingen of andere belangrijke informatie.

E-mail is een populair kanaal. Het is daarom belangrijk dat jouw mail in het oog springt. Een prikkelende pre-header kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je open ratio toeneemt. Je e-mail is altijd optimaal in beeld door onze responsive designs. Wij analyseren het klikgedrag van de lezer. Zo krijgen we meer inzicht welke zaken het meeste aandacht trekken. Wij gebruiken deze informatie en verbeteren jouw e-mails en sluiten slecht presterende e-mails uit.

e-mailmarketing

REVIEWS
_________

Wij willen jullie bedanken voor de prachtige website waaraan jullie zo hard hebben gewerkt. Onze gasten benoemen bij hun komst de uitstraling van de website, die maakt dat zij een reservering maken! Ook Booking.com heeft tegen ons gezegd dat het er professioneel uitziet.

Marius en Marion, AgapanthusBB

Wij staan door Baas & Baas bovenaan op belangrijke zoekwoorden als “watersport webshop” en “boottafel”, ook scoren wij in de regio erg goed op “watersportwinkel”.

Baas & Baas hebben in korte tijd een uitstekende site voor onze start-up Recommendr gebouwd. De communicatie verliep zeer soepel en de heren konden onze bedrijfsvisie zeer concreet vertalen naar een strak online platform. Ik zou dan ook elke start-up een samenwerking met Baas & Baas van harte aanbevelen!

Imme Bertens, Recommendr

CONTACT OPNEMEN
_________

Heb je interesse in een van onze diensten?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Naam
Email
Onderwerp
Bericht

CONTACTGEGEVENS
_________

Baas & Baas | Online Marketing
020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Overtoom 197-1
1054 HT Amsterdam