E-mailmarketing 2018-07-12T16:15:59+02:00
Hoog ROI

Zeer
effectief

E-mailmarketing is goedkoop en effectief.

Eenmalige opzetkosten

Eenmalige
opzetkosten

Je betaalt eenmalig opzetkosten.

Webshops

Ideaal voor
webshops

E-mailmarketing is zeer effectief om de verkoop te stimuleren.

Maandelijkse rapportage

Maandelijkse
rapportage

Elke maand een volledige rapportage van de prestaties van jouw bedrijf.

E-mailmarketing is zeer effectief

Het is nog steeds een van de marketingkanalen met de hoogste ROI en biedt daarom kansen voor jouw organisatie om te groeien. Campagnes die op de juiste manier worden getarget en zijn voorzien van een voortreffelijke timing, kunnen het gewenste effect bereiken. Verstuur nieuwsbrieven, zet campagnes op en bouw aan de relatie met je klanten. Wij ontwikkelen campagnes in lijn met jouw huisstijl en versturen relevante inhoud naar de afzender. Met e-mailmarketing houd je jouw contacten op de hoogte. Informeer je klanten over productlanceringen, aanbiedingen of andere belangrijke informatie.

E-mail is een populair kanaal. Het is daarom belangrijk dat jouw mail in het oog springt. Een prikkelende pre-header kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je open ratio toeneemt. Je e-mail is altijd optimaal in beeld door onze responsive designs. Wij analyseren het klikgedrag van de lezer. Zo krijgen we meer inzicht in welke zaken het meeste aandacht trekken. Wij gebruiken deze informatie, verbeteren jouw e-mails en sluiten slecht presterende e-mails uit.

Reviews

StudeerpilLogo

Baas & Baas heeft onze website gemaakt en doet daarnaast onze online marketing. De website ziet er echt fantastisch uit, ongelofelijk wat ze neer weten te zetten voor het bedrag dat we hebben betaald. Daarnaast presteren onze advertenties goed en verloopt het contact zeer makkelijk en vlot. Al met al, super blij mee!!

Mick Vrij, Studeerpil
sollicitego-logo

Zoek je een marketingbureau? Dan zit je hier goed! Deze jongens denken met je mee en komen hun afspraken na. Kortom, een partner waar je op kunt bouwen.

Bas Klein Geltink, Sollicitego

Wij staan door Baas & Baas met onze landingspages en landingswebsites hoog op belangrijke zoekwoorden als “mercruiser reparatie” en “goedkope kampeerspullen”, ook scoren wij in de regio met onze eigen website erg goed op “boot reparatie amsterdam”. Via deze weg haal ik veel extra klanten binnen.

Joris Reus, WatersportReus

Contact

Baas & Baas | Online Marketing
020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Johan van Hasseltweg 14A
Amsterdam 1022WV
KVK: 70756635

Wil je graag meer weten over onze diensten?
Neem dan contact op met onze specialist Sander.