fbpx
E-mailmarketing2020-04-06T16:11:27+01:00

WIL JIJ DE BAAS
WORDEN IN E-MAIL MARKETING?

Baas & Baas verhoogt het rendement uit jouw e-mail campagnes.
Automatische E-mail campagnes opstarten, open-rates verhogen, CTR verhogen.

Meer informatie
Contact

E-MAIL MARKETING
STRATEGIE EN OPZET

Het is nog steeds een van de marketingkanalen met de hoogste ROI en biedt daarom kansen voor jouw organisatie om te groeien. Campagnes die op de juiste manier worden getarget en zijn voorzien van een voortreffelijke timing, kunnen het gewenste effect bereiken. Verstuur nieuwsbrieven, zet campagnes op en bouw aan de relatie met je klanten. Wij ontwikkelen campagnes in lijn met jouw huisstijl en versturen relevante inhoud naar de afzender. Met e-mailmarketing houd je jouw contacten op de hoogte. Informeer je klanten over productlanceringen, aanbiedingen of andere belangrijke informatie.

Contact

E-MAILMARKETING BUREAU

E-mail is een populair kanaal. Het is daarom belangrijk dat jouw mail in het oog springt. Een prikkelende pre-header kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je open ratio toeneemt. Je e-mail is altijd optimaal in beeld door onze responsive designs. Wij analyseren het klikgedrag van de lezer. Zo krijgen we meer inzicht in welke zaken het meeste aandacht trekken. Wij gebruiken deze informatie, verbeteren jouw e-mails en sluiten slecht presterende e-mails uit.

Meer info
  • Goede header

  • Analyse A/B testen

  • Timing

  • Sequences

  • Responsive

VEELGESTELDE VRAGEN E-MAIL MARKETING

Baas worden in e-mail marketing?

Starten met e-mailen

REVIEWS

Wij staan door Baas & Baas met onze landingspages en landingswebsites hoog op belangrijke zoekwoorden als “mercruiser reparatie” en “goedkope kampeerspullen”, ook scoren wij in de regio met onze eigen website erg goed op “boot reparatie amsterdam”. Via deze weg haal ik veel extra klanten binnen.

Joris Reus, WatersportReus

Wij willen jullie bedanken voor de prachtige website waaraan jullie zo hard hebben gewerkt. Onze gasten benoemen bij hun komst de uitstraling van de website, die maakt dat zij een reservering maken! Ook Booking.com heeft tegen ons gezegd dat het er professioneel uitziet.

Marius en Marion, AgapanthusBB

Baas en Baas heeft ons, The Partner Sales, enorm geholpen tijdens het ontwikkelen van onze website. Dit hebben zij gedaan door met veel adviezen en mogelijkheden te komen. Daarnaast hebben zij ons met veel geduld getraind om de website zelf te onderhouden. Daarnaast hebben zij ons enorm bijgestaan bij het opzetten van onze social media met de benodigde adviezen. Dus voor het succesvol lanceren van de website en social media rade wij aan om te kiezen voor de transparantie, geduld en adviezen van Baas en Baas!

ThepartnersaleslogoWouter van Kollum, The Partner Sales B.V.

Baas & Baas hebben in korte tijd een uitstekende site voor onze start-up Recommendr gebouwd. De communicatie verliep zeer soepel en de heren konden onze bedrijfsvisie zeer concreet vertalen naar een strak online platform. Ik zou dan ook elke start-up een samenwerking met Baas & Baas van harte aanbevelen!

Imme Bertens, Recommendr

CONTACT

Baas & Baas | Online Marketing

020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Johan van Hasseltweg 14A
Amsterdam 1022WV
KVK: 70756635

Wil je graag meer weten over onze diensten?
Neem dan nu vrijblijvend contact op met onze eindbaas Sander.

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring