Lakwerk

Lakwerk is de nieuwe nagel concept salon van Jessica Scholten en Saar Koningsberger op de Spuistraat in Amsterdam. Lakwerk tilt de salon ervaring naar een hoger level. Lakwerk geeft je nagels een look die net zo uniek is als jij: klassiek, wild of volgens de laatste nageltrends. Lakwerk is een plek voor eindeloze nail art inspiratie.

Lakwerk logo

Why?

Lakwerk was toe aan een nieuwe website voor de nagelsalon. Met als doel een nieuwe plek voor inspiratie te creëren.

How?

Baas & Baas ontwikkelde een website die alles is behalve traditioneel. De website is een reflectie van Lakwerk: uniek, creatief en niets is te gek. Het is een plek geworden voor eindeloze inspiratie waar de Laksters hun manicure skills laten zien.

What?

  • WordPress webdevelopment
  • SEO optimalisatie

Het resultaat kun je bekijken op www.lakwerk.com

Stijging in de resultaten:

Websitebezoekers: 75.09%

Organic search: 507.68%

Bounce rate: -5.36%

(01/06/18 - 31/07/18) in vergelijking met (01/04/18 - 31/05/18)

75.09% meer website bezoekers
507.68% toename in organic search
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin