Fabfabrics

fabfabrics ontwerpt fabulous kussens voor jouw interieur.  Alle producten zijn duurzaam en handgemaakt in Nederland. De kussens zijn gemaakt van met aandacht geselecteerde design stoffen en hebben afwerking van de hoogste kwaliteit. fabfabrics combineert alle stijlen kussens en pouffes: modern, klassiek, kleurrijk, over de top, minimalistisch, alles met een fabulous twist.

fabfabricslogo

Why?

Baas & Baas is gevraagd om een webshop te ontwikkelen voor fabfabrics. Waarbij goede vindbaarheid voor de lancering van het nieuwe merk zeer belangrijk is.

How?

Baas & Baas heeft het design voor de website ontwikkeld en omgezet in een werkzame webshop. Het doel was het creeëren van een platform met een impressie van een mix van stijlen. Verder staat fabfabrics voor hoge kwaliteit, Baas & Baas brengt deze indruk over op de klant door middel van een strakke look van de website met kwalitatieve afbeeldingen. Door middel van on-page SEO optimalisatie heeft fabfabrics een goede vindbaarheid in Google. De klant is zeer tevreden met de look van de webshop. Het is een reflectie van fabfabrics fabulous cushions from Amsterdam.

What?

  • WordPress webdevelopment
  • SEO optimalisatie

Het resultaat kun je bekijken op fabfabrics.nl

WordPress webdevelopment
SEO optimalisatie
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Vedfit

WordPress webdevelopment

(on-page) SEO optimalisatie

Noubased

Geoptimaliseerd voor de zoekmachine

Nieuwe en frisse website

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin