Fabfabrics

fabfabrics ontwerpt fabulous kussens voor jouw interieur.  Alle producten zijn duurzaam en handgemaakt in Nederland. De kussens zijn gemaakt van met aandacht geselecteerde design stoffen en hebben afwerking van de hoogste kwaliteit. fabfabrics combineert alle stijlen kussens en pouffes: modern, klassiek, kleurrijk, over de top, minimalistisch, alles met een fabulous twist.

fabfabricslogo

Why?

Baas & Baas is gevraagd om een webshop te ontwikkelen voor fabfabrics. Waarbij goede vindbaarheid voor de lancering van het nieuwe merk zeer belangrijk is.

How?

Baas & Baas heeft het design voor de website ontwikkeld en omgezet in een werkzame webshop. Het doel was het creeëren van een platform met een impressie van een mix van stijlen. Verder staat fabfabrics voor hoge kwaliteit, Baas & Baas brengt deze indruk over op de klant door middel van een strakke look van de website met kwalitatieve afbeeldingen. Door middel van on-page SEO optimalisatie heeft fabfabrics een goede vindbaarheid in Google. De klant is zeer tevreden met de look van de webshop. Het is een reflectie van fabfabrics fabulous cushions from Amsterdam.

What?

  • WordPress webdevelopment
  • SEO optimalisatie

Het resultaat kun je bekijken op fabfabrics.nl

WordPress webdevelopment
SEO optimalisatie
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

WatersportReus

2.14% stijging in conversie

19.15% meer websitebezoekers

The Partner Sales

84.80% meer websitebezoekers

101.49% stijging in organic search