Dialoog laatste levensfase

Heeft u weleens nagedacht over uw laatste levensfase? Hoe kijkt u aan tegen leven en dood? We hebben het er eigenlijk niet zo vaak over. Daarom is het belangrijk in gesprek te gaan over de laatste levensfase. Dialoog Laatste Levensfase organiseert maatschappelijke discussies over dit onderwerp waarin alle invalshoeken worden meegenomen. Dit beeld wordt doorgestuurd aan de Tweede Kamer, zodat politici het kunnen gebruiken in hun discussies.

Webdevelopment Ministerie van Volksgezondheid|webdevelopment Ministerie Volksgezondheid|Webdevelopment Dialoog Laatste Levensfase

Why?

Baas & Baas is gevraagd om een nieuwe website te ontwikkelen voor Dialoog Laatste Levensfase. Hier kunnen mensen die willen deelnemen aan de discussies zich aanmelden. Belangrijk is dat het webdesign in lijn is met de huisstijl van de Rijksoverheid.

How?

Het is belangrijk dat de website voor Dialoog Laatste Levensfase overzichtelijk en informatief is, maar ook mensen motiveert deel te nemen aan het gesprek. De website bevat alle nodige informatie en blijft daarnaast ook overzichtelijk. Naast extra informatie over de verschillende thema's kunnen bezoekers een agenda met locaties vinden en zich makkelijk aanmelden. Het doel van de website was de mogelijk om aan te melden met één klik. Het resultaat sluit goed aan bij de andere websites van de Rijksoverheid. Ook de klant is tevreden met de strakke en overzichtelijke look van de nieuwe website.

What?

  • WordPress webdevelopment
  • SEO optimalisatie

Het resultaat kun je bekijken op dialooglaatstelevensfase.nl

WordPress webdevelopment
SEO optimalisatie
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Sophie Falkena

WordPress website

Duurzame hosting

Kroonluchter

Nieuwe en moderne website

Geoptimaliseerde on-page SEO

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Julien Dijkslag , Maart, 2023

Baas & Baas bedankt voor de goede service 🙌. Tot de volgende keer 💪🏼

Rogier van Kralingen , December, 2023

Geeft perspectief en uitstekende service, vooral in tijden waarin marketing overweldigend kan zijn.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Heleen Spruijt , Februari, 2020

We zijn superblij met het eindresultaat van onze webshop neeve.com en vinden de samenwerking met Baas & Baas erg goed. De lijnen zijn kort waardoor er snel én efficient geschakeld kan worden.

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin