Dialoog laatste levensfase

Heeft u weleens nagedacht over uw laatste levensfase? Hoe kijkt u aan tegen leven en dood? We hebben het er eigenlijk niet zo vaak over. Daarom is het belangrijk in gesprek te gaan over de laatste levensfase. Dialoog Laatste Levensfase organiseert maatschappelijke discussies over dit onderwerp waarin alle invalshoeken worden meegenomen. Dit beeld wordt doorgestuurd aan de Tweede Kamer, zodat politici het kunnen gebruiken in hun discussies.

Webdevelopment Ministerie van Volksgezondheid|webdevelopment Ministerie Volksgezondheid|Webdevelopment Dialoog Laatste Levensfase

Why?

Baas & Baas is gevraagd om een nieuwe website te ontwikkelen voor Dialoog Laatste Levensfase. Hier kunnen mensen die willen deelnemen aan de discussies zich aanmelden. Belangrijk is dat het webdesign in lijn is met de huisstijl van de Rijksoverheid.

How?

Het is belangrijk dat de website voor Dialoog Laatste Levensfase overzichtelijk en informatief is, maar ook mensen motiveert deel te nemen aan het gesprek. De website bevat alle nodige informatie en blijft daarnaast ook overzichtelijk. Naast extra informatie over de verschillende thema's kunnen bezoekers een agenda met locaties vinden en zich makkelijk aanmelden. Het doel van de website was de mogelijk om aan te melden met één klik. Het resultaat sluit goed aan bij de andere websites van de Rijksoverheid. Ook de klant is tevreden met de strakke en overzichtelijke look van de nieuwe website.

What?

  • WordPress webdevelopment
  • SEO optimalisatie

Het resultaat kun je bekijken op dialooglaatstelevensfase.nl

WordPress webdevelopment
SEO optimalisatie
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

StellaPower

Nieuwe en moderne website

Geoptimaliseerd voor alle devices

Lakwerk

75.09% meer website bezoekers

507.68% toename in organic search

BHV Uitje

WordPress webdevelopment

(on-page) SEO optimalisatie