Dialoog laatste levensfase

Heeft u weleens nagedacht over uw laatste levensfase? Hoe kijkt u aan tegen leven en dood? We hebben het er eigenlijk niet zo vaak over. Daarom is het belangrijk in gesprek te gaan over de laatste levensfase. Dialoog Laatste Levensfase organiseert maatschappelijke discussies over dit onderwerp waarin alle invalshoeken worden meegenomen. Dit beeld wordt doorgestuurd aan de Tweede Kamer, zodat politici het kunnen gebruiken in hun discussies.

Webdevelopment Ministerie van Volksgezondheid|webdevelopment Ministerie Volksgezondheid|Webdevelopment Dialoog Laatste Levensfase

Why?

Baas & Baas is gevraagd om een nieuwe website te ontwikkelen voor Dialoog Laatste Levensfase. Hier kunnen mensen die willen deelnemen aan de discussies zich aanmelden. Belangrijk is dat het webdesign in lijn is met de huisstijl van de Rijksoverheid.

How?

Het is belangrijk dat de website voor Dialoog Laatste Levensfase overzichtelijk en informatief is, maar ook mensen motiveert deel te nemen aan het gesprek. De website bevat alle nodige informatie en blijft daarnaast ook overzichtelijk. Naast extra informatie over de verschillende thema's kunnen bezoekers een agenda met locaties vinden en zich makkelijk aanmelden. Het doel van de website was de mogelijk om aan te melden met één klik. Het resultaat sluit goed aan bij de andere websites van de Rijksoverheid. Ook de klant is tevreden met de strakke en overzichtelijke look van de nieuwe website.

What?

  • WordPress webdevelopment
  • SEO optimalisatie

Het resultaat kun je bekijken op dialooglaatstelevensfase.nl

WordPress webdevelopment
SEO optimalisatie
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin