logo amber hanning|Webdevelopment|Webdevelopment Amber Hanning

Amber Hanning

Amber Hanning geeft op haar training en lifestyle platform advies voor het creëren van een sterk lichaam en een innerlijke rust. Leven vanuit vertrouwen en authenticiteit staan centraal. Ze wil anderen meer bewust maken van hun eigen unieke behoeften en grenzen. Hoe meer je in afstemming bent met jezelf, hoe meer dit bijdraagt aan je vitaal, energiek, fit en zelfverzekerd voelen.

Why?

Baas & Baas is gevraagd om voor de online trainingen van Amber Hanning een webdesign te maken en deze te ontwikkelen. Daarnaast is goede vindbaarheid in de organische zoekresultaten van belang.

How?

Na het ontwerpen van de website, heeft Baas & Baas dit omgezet in een werkzame website. Innerlijke rust is het belangrijkst voor Amber Hanning. Het overzichtelijke en rustige design past goed bij de services. Door middel van on-page SEO optimalisatie van de website heeft Baas & Baas de vindbaarheid van de website in de organische zoekresultaten verbeterd. De services van Amber Hanning zijn nu beter vindbaar en ook makkelijk te vinden op de overzichtelijke nieuwe website. De klant is zeer tevreden met de nieuwe look van de website.

What?

  • WordPress webdevelopment
  • Webdesign
  • On-page SEO optimalisati

Het resultaat kun je bekijken op training.amberhanning.nl

WordPress webdevelopment
Webdesign
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Julien Dijkslag , Maart, 2023

Baas & Baas bedankt voor de goede service 🙌. Tot de volgende keer 💪🏼

Rogier van Kralingen , December, 2023

Geeft perspectief en uitstekende service, vooral in tijden waarin marketing overweldigend kan zijn.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Heleen Spruijt , Februari, 2020

We zijn superblij met het eindresultaat van onze webshop neeve.com en vinden de samenwerking met Baas & Baas erg goed. De lijnen zijn kort waardoor er snel én efficient geschakeld kan worden.

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
PANCAKES Amsterdam
DGTL Health
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way