Amber Hanning

Amber Hanning geeft op haar training en lifestyle platform advies voor het creëren van een sterk lichaam en een innerlijke rust. Leven vanuit vertrouwen en authenticiteit staan centraal. Ze wil anderen meer bewust maken van hun eigen unieke behoeften en grenzen. Hoe meer je in afstemming bent met jezelf, hoe meer dit bijdraagt aan je vitaal, energiek, fit en zelfverzekerd voelen.

logo amber hanning|Webdevelopment|Webdevelopment Amber Hanning

Why?

Baas & Baas is gevraagd om voor de online trainingen van Amber Hanning een webdesign te maken en deze te ontwikkelen. Daarnaast is goede vindbaarheid in de organische zoekresultaten van belang.

How?

Na het ontwerpen van de website, heeft Baas & Baas dit omgezet in een werkzame website. Innerlijke rust is het belangrijkst voor Amber Hanning. Het overzichtelijke en rustige design past goed bij de services. Door middel van on-page SEO optimalisatie van de website heeft Baas & Baas de vindbaarheid van de website in de organische zoekresultaten verbeterd. De services van Amber Hanning zijn nu beter vindbaar en ook makkelijk te vinden op de overzichtelijke nieuwe website. De klant is zeer tevreden met de nieuwe look van de website.

What?

  • WordPress webdevelopment
  • Webdesign
  • On-page SEO optimalisati

Het resultaat kun je bekijken op training.amberhanning.nl

WordPress webdevelopment
Webdesign
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin