Vedfit

Wie vitaal is presteert beter! Vedfit geef inzicht in hoe je met behulp van de Vedfit preventieve ziekteverzuim aanpak de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers kunt vergroten. Vedfit bevordert een gezonde leefstijl om zodoende een grotere vitaliteit van je medewerkers te realiseren.

Vedfit|Vitaal en duurzaam fit

Why?

Baas & Baas is gevraagd om de website voor Vedfit te ontwerpen en ontwikkelen. Met goede SEO optimalisatie op de website creëert Baas & Baas een betere vindbaarheid voor Vedfit.

How?

Het ontwerp is omgezet naar een werkzame website waarbij de gezonde leefstijl die met Vedfit gecreëerd wordt centraal staat. Dit geeft de website een overzichtelijke maar ook motiverende uitstraling. Een overzicht van de diensten van Vedfit zorgt dat de service die je nodig hebt makkelijkt e vinden is. Door middel van (on-page) SEO optimalisatie is de website goed vindbaar in de organische zoekresultaten. De uitstekende samenwerking met de opdrachtgever levert een eindresultaat naar tevredenheid van Baas & Baas en de klant.

What?

  • WordPress webdevelopment
  • (on-page) SEO optimalisatie

Het resultaat kun je bekijken op vedfit.nl

WordPress webdevelopment
(on-page) SEO optimalisatie
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

And Heart

WordPress webdevelopment

On-page SEO optimalisatie

Mogambo

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

Selancare

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin