The OCP Charity Foundation

De missie van the OCP Foundation: Het bevorderen van het welzijn van kinderen en jeugd tot 25 jaar in Nederland die door fysieke of sociale problemen achter dreigen te gaan lopen op hun leeftijdgenoten. Een voorbeeld van een eerste project is de Stichting Studiezalen die rustgevende locaties creëert waar jongeren in hun eigen wijk kunnen studeren met persoonlijke aandacht en begeleiding om zo hun schoolprestaties te verbeteren

Orange Capital Foundation|Orange capital foundation|Valueblue|ValueBlue Webdevelopment

Why?

De samenwerking tussen Baas & Baas en Orange Capital Partners verliep zo goed, dat zij Baas & Baas ook gevraagd hebben de website voor de foundation te ontwerpen en ontwikkelen.

How?

Belangrijk voor een Foundation is dat de website beknopt en informatief is. Zo kan makkelijk de informatie waarnaar gezocht wordt gevonden worden. Baas & Baas heeft een overzichtelijke website ontwikkeld met alleen de nodige informatie. De stijl zorgt dat de foundation als onderdeel van de Orange Capital Partners herkend wordt. Door de uitstekende samenwerking hebben wij deze website snel kunnen lanceren naar tevredenheid van de opdrachtgever. Wij zijn tevreden met deze toevoeging en onder de indruk van het werk van de OCP Foundation!

What?

  • Webdesign
  • WordPress webdevelopment
  • on-page SEO optimalisatie

Het resultaat kun je bekijken op theocpcharityfoundation.com

Webdesign
WordPress webdevelopment
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project