The OCP Charity Foundation

De missie van the OCP Foundation: Het bevorderen van het welzijn van kinderen en jeugd tot 25 jaar in Nederland die door fysieke of sociale problemen achter dreigen te gaan lopen op hun leeftijdgenoten. Een voorbeeld van een eerste project is de Stichting Studiezalen die rustgevende locaties creëert waar jongeren in hun eigen wijk kunnen studeren met persoonlijke aandacht en begeleiding om zo hun schoolprestaties te verbeteren

Orange Capital Foundation|Orange capital foundation|Valueblue|ValueBlue Webdevelopment

Why?

De samenwerking tussen Baas & Baas en Orange Capital Partners verliep zo goed, dat zij Baas & Baas ook gevraagd hebben de website voor de foundation te ontwerpen en ontwikkelen.

How?

Belangrijk voor een Foundation is dat de website beknopt en informatief is. Zo kan makkelijk de informatie waarnaar gezocht wordt gevonden worden. Baas & Baas heeft een overzichtelijke website ontwikkeld met alleen de nodige informatie. De stijl zorgt dat de foundation als onderdeel van de Orange Capital Partners herkend wordt. Door de uitstekende samenwerking hebben wij deze website snel kunnen lanceren naar tevredenheid van de opdrachtgever. Wij zijn tevreden met deze toevoeging en onder de indruk van het werk van de OCP Foundation!

What?

  • Webdesign
  • WordPress webdevelopment
  • on-page SEO optimalisatie

Het resultaat kun je bekijken op theocpcharityfoundation.com

Webdesign
WordPress webdevelopment
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Whay

Linkbuilding

Keyword optimalisatie

Kuin BV

Nieuwe en frisse website

Potentiële doelgroep beter bereiken

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin