StoneAge Capital

StoneAge Capital investeert in onroerend goed. Met een focus op de Nederlandse markt heeft StoneAge Capital een sterke reputatie in het creëren van van vastgoed portfolio en het vinden van investeringsmogelijkheden in de grote steden.

StoneagecapitalLogo|StoneageCapital|StoneageCapital

Why?

StoneAge Capital was toe aan een nieuw website met een professionele en luxe uitstraling. Marc Slager heeft het design gemaakt. Baas & Baas is gevraagd om dit uit te voeren met als resultaat de huidige website.

How?

Het design is ontwikkeld door SlagerMoolenaar en Baas & Baas heeft het design omgezet in een werkzame website. Dit resulteerde in een overzichtelijke en aantrekkelijke website met een uitstraling die past bij de reputatie van de klant. De klant is zeer tevreden met de nieuwe look van de website en de samenwerking met Baas & Baas.

What?

  • WordPress webdevelopment

Het resultaat kun je bekijken op stoneagecapital.nl

WordPress webdevelopment
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

StellaPower

Nieuwe en moderne website

Geoptimaliseerd voor alle devices

QSB-Diensten

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

Janszon

Zoekmachine geoptimaliseerd

Nieuwe en frisse website

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin