Staan Finance

Staan is een partner voor interim finance & recruitment. Het bedrijf draagt bij aan het succes van de opdrachtgevers door op zoek te gaan naar de beste ''fit''. Ze zorgen dat de juiste financials op de juiste plaatsen terecht komen.

staanfinance|StaanFinance

Why?

Baas & Baas is gevraagd om advies aan te dragen over het verbeteren van de vindbaarheid van Staan Finance in de organische zoekresultaten.

How?

Baas & Baas heeft een belangrijke rol gespeeld bij het ontwikkelen van de SEO strategie en het uitvoeren hiervan. Na een uitgebreide SEO on-page analyse formuleerden wij een on-page advies. Ook was het doel de vindbaarheid off-page te verbeteren. Dit heeft Baas & Baas gedaan door middel van linkbuilding en het leveren van content. Deze website optimalisatie en linkbuilding is met succes uitgevoerd. Door een goede samenwerking met de opdrachtgever, hebben we grote stappen kunnen zetten bij het verbeteren van de vindbaarheid in Google.

What?

  • SEO on-page analyse
  • On-page advies
  • Off-page promotie: linkbuilding, content

Het resultaat kan je bekijken op www.staan.nl

SEO on-page analyse
Off-page promotie: linkbuilding, content
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin